Sos. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Kislanyom 5 es fel honapos kb egy honapja valtottunk beba ha 1 rol neszle lactogen harmonyra...azota nyugtalan.nappal alig alszik max fel orat.mindog sirva ebred.nyusszog egesz nap.rafogtam a fogara de idokozben az is kibujt meg nem teljesen ugyan de mar latni (ugy tudom csak addig faj nekik nagyon amig az inyet attori)a kerdesem az lenne h a tapszer nem lehet jo neki? Az banthatja h nem hypoallergen?ugy dontottem visszaterek a bebara ha a tapszer a ludas csak nem tom h simat vagy ha-sat vegyek.

#Beba.tapszer.hasfajas.nyugtalan
2014. nov. 5. 20:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Én ha-st vennék. Ha majd kap tejtermékeket, akkor váltanék simára.
2014. nov. 5. 20:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Gyerekorvos mit mond? A foga is lehet...ha kibújik egy, attól egy másik mocoroghat szegénynek! Sajnos nincs megállàs (legalábbis nálunk nem volt csak 9-10 hósan egy kis szünet)! :/ Szerintem próbáld ki a sima bebát, ha külön nem indokolt a Ha-s.
2014. nov. 5. 20:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!