Velemenyek az Avent cumisuvegekrol?
Figyelt kérdés
Kisfiamnak eddig baby nova uvegeket hasznaltam, uvegbol...de le akarom cserelni. Milyen az Avent? Biztosan BPA free? Valahol olvastam, hogy talan nem :(.....akik mar hasznaltak meg voltak vele elegedve? Es mennyi idokozonkent csereltek le? Vagy csak a cumikat csereltetek? Koszonom2014. szept. 17. 11:28
1/5 anonim válasza:
szia mi azt használtuk, másfél évig. csak a cumikat cseréltük le. nagyon megvoltam vele elégedve. bárkinek ajánlom.
2/5 anonim válasza:
Nekünk is Avent van, másfél éves a fiam, eddig csak a cumikat cseréltük egyre nagyobb lyukúra. Nekünk bevált.
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszokat :)
2014. szept. 17. 13:21
4/5 anonim válasza:
Szia! Nekem 3 gyerkőcnél bevált, szerették, és a tanulópohárból nagyon gyorsan tanultak meg inni. De a 4.-nél nem vált be. Állandóan félrenyelt, kilökte a nyelvével. Neki a babylove széles cumisüvege vált be. Én ezt is ajánlanám a figyelmedbe, mert nagyon jó minőségű, megközelíti az aventet, széles nyakú ugyanúgy, bpa mentes, és ha ez szempont, olcsóbb is, kb. a fele egy aventes üvegnek.
5/5 anonim válasza:
Szia! Nekunk nem jott be, mert rengeteg levegot szivott vele a fiam es eves utan csak szenvedett, igy dr. Brown's uveget vettunk,ami elvezeti a levegot az uveg kozepeben levo cso. En ezt az uveget tudom ajanlani es olcsobb is,a cumi meg pont fele annyiba kerul, mint az avent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!