Megmenthető-e az Aventes cumisüveg, ha Sinupret és vizezett gyümilé keveréket adtam belőle?
Én nem domestosba áztatnám- hanem babáknak is használható Chicco fertőtlenítő folyadékba, de legalább egy napra (ez tk. alkoholos oldalt)- jó leszedi a szennyeződéseket.
Cunifejet lehet venni nem túl drágán (és az aventes üvegbe pont jó a MAM, a DM saját márkás babylove is).
érdemes lenne külön vizes, külön tejes és külön gyümölcsös üvegeket tartani- illetve nem tudom, mennyi idős a pici, de ha már gyümölcsleveket is iszik, akkor lehet, hogy célszerű lenne azt itatópohárból vagy eleve kispohárból adni már neki.
Domestost semmi féle képp!! tul jo tisztitoszer cumisüvegnek(értsd nagyon erős szinfte belemarja magát az üveg anyagába)
Ecet... áztasd kb 1órát ecetes vízben. Bár ilyen gondunk még nem volt de a tápszer szagát,vízkövet simán eltünteti. Elöblited és nincs ecetszaga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!