Egy órája elkészített tápszert még odaadhatom, vagy csináljak újat?
Figyelt kérdés
2014. szept. 13. 15:58
2/7 anonim válasza:
Hűtőben volt? Akkor oda. Én este előre megcsinálom az éjszakait is meg a reggelit is. Semmi baja.
3/7 anonim válasza:
2 oraig odaadhatod. ra is van irva a dobozra.
4/7 anonim válasza:
Igen.ket oran belul odaadhatod.ha hutoben volt akkor 8-10ora mulva is.vedonom tanacsola h csinaljam meg este az ejszakait.most mar csak egyszer eszik igy csak a vizet merem ki...melegitem es utana teszem a tapit bele.
5/7 A kérdező kommentje:
Szobahőmérsékleten volt, odaadtam, nem lett baja, alszik :)
2014. szept. 13. 23:38
6/7 balkalolka válasza:
Ha az esti tápiból marad pár korty még reggel simán megissza, sosem volt belőle semmi baja, sőt.
7/7 anonim válasza:
Ha betartod az alapvető higiéniai szabályokat (tiszta kéz, eszközök), akkor 1 órás tápszernél nincs miért aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!