Tápszerből hogy legyen? Mióta adom dagi lett. A feje. De nagyon.
Figyelt kérdés
4 hós mostanában így etetem:
7-8:00 között anyatej kb 80-100 ml
11-12:00 között tápszer 120 ml+ szopizik egy minit
15-16:00 között tápsz 120 + a.tej mini
18-19:00 nemigen éhes, kap anyatejet, de a napközi táptól itt nagyon gázos, lehet ettől ha nem bír elaludni akkor 20:00 adok tápszert még 120-at
kb 3:30 anyatej kb 100 ml
ahhoz képest, hogy pár hetesen kellene enniük 120 ml-ket, ettől mégis ő 4 hónaposan úgy néz ki, tele van, de amikor 90 ml-t adtam mintha kevesellte volna
vagy elhagyjam az egyik pótlást, vagy kevesebbet adjak, vagy csak reggel-este tápszerezzem?
kérlek ne a dokira hivatkozzatok amit leírtam, fel se fogja, hogy most mi meg hogy..
2014. szept. 6. 11:42
1/3 A kérdező kommentje:
ja, meg ha 20:00-kor nem adok tápszert, akkor felébred hajnal 1 körül is, meg fél 6-kor is szopizni
2014. szept. 6. 12:03
2/3 anonim válasza:
Először szoptasd, utána tápszerezd, mert egyre jobban el fog apadni a tejed. Csak akkor adj tápszert, ha elégedetlen, nem lakott jól. Mindegy, hogy mikor.
3/3 A kérdező kommentje:
ok ,tej lesz és utána csak a tápszer
meg talán lemegyek 90-re a pótlással
2014. szept. 6. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!