Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Melyik tápszer vált be hasfájó...

Melyik tápszer vált be hasfájós babádnak?

Figyelt kérdés
2 hetes kislányom sajnos tápszeres és nagyon hasfájós. A Nesté beba ha pro-t kapta először. Mivel nagyon fáj a hasija kaptunk a héten másik tápszert. A beba sensitive-et.Már egy fél csomi elfogyott és sajnos úgy néz ki semmi változás. Ugyan úgy puffad és szenved szegénykém. Éjszaka szinte semmit nem alszik bár nappal se sokat. Espumisant és boigaia-t is kap. Létezik olyan tápszer ami megszüntethetné vagy legalább csökkentené a szenvedését?

2014. aug. 23. 12:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A Beba Sensitive HA-tól iszonyat székrekedése lett a babámnak. Most Novalac IT és AC-t használunk vegyesen ez már valamivel jobb.
2014. aug. 24. 15:39
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem bukik. Legalábbis nem jellemző. Néha egy icipicit, de ezt nem nevezném bukásnak. :) Kaki is "csak" 2 naponta van. Azért tápszeres babánál sűrűbben kellene szerintem. Na mindegy holnap íratok másfajtát. Annyi, hogy 3 hetes lesz kedden és nem gáz ha nem HA-s a tápszer szerintetek? Ilyenkor még nem az kellene? Senki sem allergiás a családban amúgy.
2014. aug. 24. 17:22
 13/16 A kérdező kommentje:

Teljesen laktózmentes tápszer nincsen? Végül is ha attól is fájhat a pocakjuk akkor minek teszik bele.Hogy utána szenvedjünk a lebontásával? ;) Nem? Bár nem értek hozzá csak olyan jó lenne ha nem fájna a pocakja végre..

Kedves 1. : Ilyen tápszerkeverő cuccot lehet venni valahol boltban, hogy ne kelljen rendelni?

Kedves 8. : Elkészítetted a melegvízzel a tápit és belecsepegtettél és betetted a hűtőbe majd újra melegítetted? Vagy hogyan? Nekem ez nem világos. Így nem romlik meg, hogy újra van melegítve? Ha meg hideg vízzel csinálod akkor nem oldódik fel a táp. Nem?

2014. aug. 24. 17:30
 14/16 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Budapesten a mini manó bababoltban lehet venni (épp ma vettem másikat mert béna voltam és tönkretettem). Nem nagyon szoktam más bababoltba menni így nem tudom h lehet e máshol venni.

2014. aug. 24. 18:17
 15/16 anonim ***** válasza:

8as vagyok :)

melegítem a vizet, bele a tápszer, összerázom, bele a csepp. megy a hűtőbe. és általában tudtam mindig mennyit eszik, annyit kimértem belőle, bele egy másik cümisüvegbe és azt pedig az ételmelegítőbe :) így nem romlik meg a többi amit kikeversz.

2014. aug. 25. 02:55
 16/16 anonim ***** válasza:

nálunk abszolut a tápszerhez köze nem volt a

hasfájásnak.

csak még fejletlen az emésztőrendszere, ez a baj.

az Espumisan bevált.

2014. aug. 30. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!