Melyik tápszer vált be hasfájós babádnak?
Teljesen laktózmentes tápszer nincsen? Végül is ha attól is fájhat a pocakjuk akkor minek teszik bele.Hogy utána szenvedjünk a lebontásával? ;) Nem? Bár nem értek hozzá csak olyan jó lenne ha nem fájna a pocakja végre..
Kedves 1. : Ilyen tápszerkeverő cuccot lehet venni valahol boltban, hogy ne kelljen rendelni?
Kedves 8. : Elkészítetted a melegvízzel a tápit és belecsepegtettél és betetted a hűtőbe majd újra melegítetted? Vagy hogyan? Nekem ez nem világos. Így nem romlik meg, hogy újra van melegítve? Ha meg hideg vízzel csinálod akkor nem oldódik fel a táp. Nem?
Első vagyok.
Budapesten a mini manó bababoltban lehet venni (épp ma vettem másikat mert béna voltam és tönkretettem). Nem nagyon szoktam más bababoltba menni így nem tudom h lehet e máshol venni.
8as vagyok :)
melegítem a vizet, bele a tápszer, összerázom, bele a csepp. megy a hűtőbe. és általában tudtam mindig mennyit eszik, annyit kimértem belőle, bele egy másik cümisüvegbe és azt pedig az ételmelegítőbe :) így nem romlik meg a többi amit kikeversz.
nálunk abszolut a tápszerhez köze nem volt a
hasfájásnak.
csak még fejletlen az emésztőrendszere, ez a baj.
az Espumisan bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!