Tápszerhez forralt víz meddig áll el?
Figyelt kérdés
Csak pótlásként adok tápszert,és azt sem mind alkalommal. kiszámíthatatlan mikor kell, és mikor nem. Csinálhatom azt hogy reggel felforralok x mennyiséget és ha napközben kell akkor csak rálangyosítok? Hogy ha mégis kell neki, ne kelljen annyit várnia, míg forralom és lehűtöm...2014. aug. 13. 12:19
1/8 anonim válasza:
igen csinálhatod :) én fiam is tápszeres én is reggel felforralom neki az egész napi adagot és csak melegítem :)
2/8 anonim válasza:
Persze!
Én ugyan csak inni adom neki a vizet, de reggel felforralom, és napközben azt kapja.
4/8 A kérdező kommentje:
és addig miben tárolod? jó ha abban a lábasban amibe forralom? bocsi,még nagyon kezdő vagyok :D
2014. aug. 13. 12:35
5/8 anonim válasza:
Egyébként létezik erre a problémára egy szuper eszköz. Úgy hívják Cool Twister. Felforralod a vizet, átcsorgatod rajta (egész 1 percet vesz igénybe) és pont a megfelelő hőmérsékleten jön ki belőle.
Mi sokat használtuk, és így nem kell gondolkozni, hogy mióta áll ott a forralt víz.
A másik lehetőség, hogy beállítod a forralt vizet rögtön az üvegmelegítőbe, és akkor melegítgetni sem kell, csak előkapod és beleszórod a port.
6/8 anonim válasza:
3. vagyok. Én egy üvegkancsóban tároltam. Rátettem a fedelét, amikor kellett öntöttem belőle. Sokáig csináltam így, soha semmi gond nem volt.
7/8 anonim válasza:
én a vízforralóban hagyom... onnét öntöm mindig.. szóval a lábos is jó amiben melegíted :) '1'
8/8 anonim válasza:
Szia Én a felforralt vizet megvárom míg lehül a megfelelő hőmérsékletre és utána termoszban tárolom így ha valahova megyünk, akkor sincs az h na most h melegítem meg, nekünk bevált, van kissebb is nagyobb is, és attól függően h hova megyünk és mennyi időre, úgy rakok, be vizet, ha netán véletlen elfogyna, akkor ásványvizet bárhol lehet venni, és akár egy kávézoban vagy étteremben is megengedik, h felforrald a vizet, és már meg is van oldva.Bár a nagy termosz igen csak elég akár egy napra is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!