NutriTont hasznal valaki? Velemeny? Mennyit raktok 100 ml tapszerbe es melyik tapszerbe?
Figyelt kérdés
En egy kanallal ahogy ra van irva de visszabukta 3hos babam es nem is tunt surunek a tapszerbe. Ha tobbet rakok felek hogy a pocija meg jobban fog fajni.eddig beba ARt hasznaltunk2014. aug. 12. 15:01
1/3 anonim válasza:
Szia!
Várjál vele 10 percet!
Az AR tápszer is sűrűbb,ha jól tudom.
Én így szoktam: anyatejhez teszem,de van,mikor tápszerrel kell pótolni(beba ha start).Az eljárás ugyanaz:
Kis tejben feloldok egy kanál port,jól elkeverem.Hozzá még egy kis tej és így öntöm a többihez.Én 100 ml-hez szoktam.Várok vele 10 percet,(4-12 perc alatt sűrűsödik) és úgy adom a babának.Inkább újra kell langyosítani,de kell neki idő.
De ha még így is hígnak találod,az AR tápszer ellenére(ha jól értettem még ahhoz keversz)akkor tedd 90 ml-hez,bár szerintem jó sűrű lesz.
Nálunk nem fogta meg a baba hasát,ár hasfájás (kopp-kopp) sem volt eddig.Pár nap kell biztosan,mire rááll a pocakja,nekünk is akkor nyűgösebb volt.
2/3 anonim válasza:
nekünk nagyon jó volt, igaz sokat kísérletezgettem vele. Picimnek elég volt 140-150 ml-hez 1 kanál, pedig nagyon sokat bukott.
3/3 anonim válasza:
Bocsi kérdező belekérdezhetek? mi most kaptunk ar tapszert de fajdogal a hasa tőle és nehezen kakil -büfizik viszont nem bukik. Azt mondtak biztos tuletetem de azért irnak fel masik tapszert. Szoval azt kérdezném mennyi idős mekkora és mennyit eszik egy nap a babátok? gondolkodtam hogy lehet inkabb ez a sűritő kéne mint masik tapszer. Kislanyom 4,5hós 6x120 milit eszik meg de van h csak 90et és van olyan nap hogy csak 5x eszik. Mellette szopizik de tejem max 150mili van összesen. Rengeteg vizet iszik erre a tapszerre. 6,3kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!