Eszik éjszaka a babátok?
Figyelt kérdés
13 hos lanyom eszik éjszaka 1-2 alkalommal,addig üvölt mig nem adok neki enni :(2014. aug. 9. 23:20
1/10 anonim válasza:
Nem.
A lányom kb. 6 hónapos korától átalussza az éjszakákat, pontosabban enni nem ébred.
13 hónapos korában már bőven kibírta este 8-tól reggel 8-ig evés nélkül.
2/10 anonim válasza:
Nekem sem. Kb. 7 hónapos kora óta enni nem kel fel, maximum szomjas. Adok neki inni és visszaalszik. Nem lehet, hogy nálatok is csak azért kel?
3/10 anonim válasza:
Eszik.jo meg csak 5honapos de 1-2*eszik es par napja sokat is iszik.
4/10 anonim válasza:
3 honapos, kb egy honapja 10 korul eszik aztan reggel hetig alszik.
5/10 anonim válasza:
4 hetes kora óta nem, most 9 hónapos, és nem tudom, kitart-e ez az idill örökre.
6/10 A kérdező kommentje:
Mar nem tudom. Lehet megszokas :( Mit tegyek? Este egy orat üvöltött vizzel kinaltam elszendergett utana ujra sikitott....mar nem birjuk.... legyek durva vele????es hagyjam sirni? Az orvos szerint had egyen :(
2014. aug. 10. 13:18
7/10 anonim válasza:
2-es vagyok.
Szerintem ne hagyd sírni, azt semmi esetre sem. Mikor vacsizik? Nem lehet hogy kevés neki? Mit vacsizik általában? Nekem ugye mint írtam 1 éves a fiam és kb. este 7:30-kor vacsizik (pl.: Készítek neki szendvicset, kicsi vaj és sajt vagy májkrémes-sajtkrémes kenyér)aztán fürdés és utána még 150 ml tápit is kap.
8/10 anonim válasza:
A fiam 8 hetes kora óta nem eszik éjjel. Nappal eleget és eléggé táplálót eszik? Egy 13 hónaposnak, ha nappal jól lakik már nem kellene éjjel ennie.
9/10 anonim válasza:
Nekünk még 1,5 - 2 évesen is evett éjjel. Nem akartuk leszoktatni róla. Mi annak a hívei vagyunk, hogy ő tudja mi a jó neki. Nem is volt vele soha semmi gond. Most már így 2 éves kora után leszokott róla. Átalussza az éjszakát, igaz 9 felé issza meg a tejadagot (bármit is vacsizik ez elmaradhatatlan neki).
10/10 anonim válasza:
Kislányom 2 hónapos, este 9-10-től alszik hajnali 4-5-ig, akkor eszik és alszik is tovább. Legközelebb csak 8-9 körül ébred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!