Hogy kell ezt praktikusan csinálni? Ha éjszaka felébred a baba, mert éhes, akkor kezditek forralni a vizet a tápszernek? Hogy oldjátok meg?
Dehogyis :)
Felforralod este, vagy nap közben, 12 óráig simán eláll a tiszta cumisüvegben. Nyugodtan csinálhatod azt, hogy bekészíted a víz adagokat a hűtőbe, és egy tápszeradagolóba pedig a tápszert. Amikor kell, akkor csak felmelegíted a vizet, aztán beledobod a tápszert.
A tápszer eláll a cumisüvegben? Akkor az előző etetésből megmaradtat is oda lehet adni a babának?
Köszi a választ! Nagxon gyakorlatlsn vagyok, idáig szopiztunk de már szükséges pótolnom.
felforralod a vizet, és a forralt vizbe teszed frissen a tápszert, mikor felébred a baba, így hamar megvan, hűteni sem kell.
Elméletileg az elkészített tápszert már nem szabad következő etetésnél felhasználni, gyakorlatilag a kórházban is (nálunk legalábbis) "legyártanak" egy jóadag tápszert előre és azt használják fel egész nap.magam sem hinném, hogy 2-3 óra múlva már ne lehetne odaadni azt.
Nagyobb gyerkőcnek én kb. 12 órán belül még odaadtam az elkészített tápszert.
Amúgy arra gondoltam, hogy külön teszed a vizet a hűtőbe, és külön kiméred előre a tápszert, és csak akkor öntöd össze, amikor etetni készülsz.
Víz termoszban, por a cumisüvegben.
Biztos, hogy kell pótolni? Éjszaka mindig tele vannak a cicik! Nem érne meg egy próbát inkább a tejet szaporítani, mint nekiállni tápszerezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!