Hogy kell ezt praktikusan csinálni? Ha éjszaka felébred a baba, mert éhes, akkor kezditek forralni a vizet a tápszernek? Hogy oldjátok meg?
Kedves Kérdező, értem. Én a vizet, mint írtam, termoszba tettem, mert így nem kellett bajlódni a melegítéssel.
De! A harmadik gyerkőcnél már elszántabb voltam és kevésbé féltem az egésztől, mint az első kettővel. Ő 22 hós koráig kapott anyatejet.
Ha pótlás kell és valóban kell, akkor próbáld cumisüveg helyett másból adni (kispohár, fecskendő, Medela sns, kiskanál), mert a babák sajnos nagyon hamar rájönnek, hogy az üvegből hamarabb és jobban jön, mint a ciciből.
Ha van időd, és energiád, próbálj meg kapcsolatba lépni szoptatási tanácsadóval, aki biztosan tud majd praktikát arra, hogyan lehetne estére is elegendő a tejed a babának.
Tényleg vannak esetek, amikor kell a tápszer, ez nem is vitás, de Neked van tejed, hátha egy kis délutáni pihenéssel, vagy egyéb módszerekkel elérhető lenne, hogy elég is legyen. Ha nem kell a szoptatás mellett tápszerezni, jóval egyszerűbb lehetne az életed, miközben tudom, hogy a tápszer is eledel.
Nem tudom, ki miért pontozott le, de váljék egészségére!
Neked pedig szorítok, hogy úgy alakuljon minden, ahogyan az a legjobb Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!