Tápszerezésnél miért van szükség túlzott sterilizációra? Tisztítás után főzni 5 percig a cumisüveget minden alkalommal.
gondolom hideg vízben állva hagyni sterilizós folyadékkal eszembe se jusson...
ezzel a kifőzésdivel nem tudom meddig bírja a cumirésze..cserélhetem hetente? és elvileg a műanyag részek(BPA) kiválnak melegítés hatására bele az élelmiszerbe, mégha a cumisüveg bevizsgált is, de a szilikon cumi..
és mellesleg ha hagyom kb 2 napig száradni még vízkövet is látok a falán..
nem elég néha néha meleg vízzel kimosni és kész?!
főzök mindent, csak érdekes főzés után is érzem a sterilizálós folyadékot, de már ott tartok, hogy még a tejet is.
a műanyag kiskanalait meg nem is lehet főzni
meg veszek én új kanalat, cumisüveget, de azért a mellszívót havonta cserélgetni...
és a tápszert nem is tudom lezárni, de ez is olyan mint pl a kávé? elveszti az aromáját? vagy nem elég, ha a zacskóban és dobozban van nagyjából befedve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!