Megmaradt tápszert oda lehet adni következő evésre, vagy dobjam ki?
3 hetes babának tápszert kellett adjak ma először, mert valamiért nincs tejem.
A leírás alapján kevertem ki, és nagyon sok lett. Ami megmaradt oda lehet neki adni, vagy dobjam ki, és csináljak majd másikat?
Köszi
Hát nem tudom neked milyen tápszered van, de amit mi eszünk kb 6-7 óra után kezd el nyálkásodni....
Én nem mondtam h bármeddig lehet tárolni, lefagyasztani meg semmiképp sem!!! Én 2-3 órát szoktam megtartani ha 50-60 ml körül hagy... ha kevesebb kiöntöm, 3 óránál többet meg nem is tárolom!
Kedves utolsó!
Én részemről le akarom zárni ezt a teljesen felesleges vitát. Ott van a dobozon a tájékoztató. Pontosan azt írtam, hogy az egyik anyuka 2 órát gondol maximumnak (mint pl. te), a másik egyet, a harmadik még le is fagyasztaná.. Akkor szerinted kinek van igaza, a kérdező majd mi szerint döntsön? Szerintem a gyártónak. Abba meg bele sem merek gondolni, honnan tudod, hogy 6-7 óra múlva lesz nyákos... Az üvegeket is sterilizálni kell, jól kifőzni vagy vannak modern módszerek is. Két órás állás után, csak a cumirészen ott kívül milyen baktériumtenyészet alakulhat ki a hűtőben... Én ezzel be is fejeztem, mindenki maga dönt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!