Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Ha három hónapos babával...

Ha három hónapos babával elmentek valamerre sétálni a természetbe hogyan oldjátok meg a tápszer szállítását, készítését?

Figyelt kérdés
2014. jún. 26. 11:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha úgy mentünk el valahová, hogy ott nem lehetett tápszert elkészíteni, de közbe jött egy tápszeres etetés, akkor megcsináltam itthon a tápszert, indulás előtt ugye megetettem, amikor pedig enni kellett ott, ahová mentünk, oda meg termoszból adtam neki oda. Tehát megcsináltam itthon, beletettem termoszba, vittem egy cumisüveget és megkapta úgy.
2014. jún. 26. 11:26
 2/8 anonim ***** válasza:
attól függ mennyi időre mentek. Én nem tárolnám termoszba órákig a elkészített tápszert... Van tápszer tartó, elviszed az adagot, termoszba forró víz, üvegbe hideg. Ha éhes összekotyvasztod :D
2014. jún. 26. 11:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Én sem vinnék és nem is vittem kész tápszert. Külön vittem a vizet, külön a tápszert és ha éhes volt, akkor készítettem el.
2014. jún. 26. 12:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Termoszba vittünk meleg vizet. A port már otthon bekészítettem a cumisüvegbe, így csak rá kellett önteni a vizet.
2014. jún. 26. 12:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Én indulás előtt megetettem, majd a cumisüvegben melegítettem vizet (szinte forróra), azt alufóliába csomagoltam. Általában 3 óránként evett, így mire kellett megfelelő hőfokra hűlt a víz, és akkor raktam hozzá a tápszert.
2014. jún. 26. 12:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Termoszba viz+tápszer. Ha pedig nem túl messzire mentek, akkor cumisüvegbe viz+alufólia, dobozban tápszer.
2014. jún. 29. 15:09
 7/8 anonim válasza:
32%

Visszük vele az anyját.

(szoptatással kapcsolatos segítséget tudsz kérni pl. a La Leche Liga szakértőitől: www.lll.hu)

2014. júl. 1. 14:33
 8/8 anonim ***** válasza:

nemértem egy tápszeres kérdésnél mért kell a szoptatásért demonstrálni. Nyilván nem poénbol szopi helyett ad inkabb tápszert. Ez az elvakult csak szoptassunk meg mindenkinek van elég teje dolog kezdi kiverni a biztositékot! Mond a gyerekorvosomnak a szoptatási tanácsaid! Csak igény szerinti(értsd éjjel nappal cicin volt ) szoptatással hizott a lányom 120! g.ot.egy honap alatt. létezik olyan hogy kevés a tej. ilyenkor vidd az anyját oda ahova akarod pótlás kell!

Boccs kérdező de az agyamra ment....

Szovalh válaszoljak is, termoszban forroviz c.üvegbe a tápszer. ha egész délután odalesztek vagy több cumisüveg vagy én pl vettem anno 60mlis anyatejtárolo dobozt abba mértem ki a tápszerport. Igy többet is el tudtam vinni egy cumisüveghez. Az üveget a termoszban lévő forro vizzel öblitettem ki.

2014. júl. 14. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!