Mit adnátok utazáskor egy tejérzékeny, izgága babának ha nem eszi a tápot a tej meg apad?
Figyelt kérdés
6,5. hónapos, tejérzékeny babám napközben már nem hajlandó csak pürét és fözeléket enni. A Pepti Plusz 2-t csak éjszaka eszi meg. (5x eszünk 1 nap, kb 200 ml-t egy evésre, az éjjelit a tápszer evés miatt nem ütemeztem át más időpontra.) A Sinemil, Sinlac sem igazán jött be Neki és fő bajom, hogy ezeket nem tudom előre elkészíteni. A tápszer izesítés vaniliával vagy kedvenc pürével sem müködik nappal, kb 1/3 adagot eszik meg, de ezt a trükköt is napjában egyszer tudom elsütni. Másik bajom, hogy lassan eszik, 4 végtaggal játszana a kajával, edénnyel kanállal, csőrös pohárral és még szünetet is kell tartani kaja közben. Így az indulás elötti evészet is hosszú idő. Van, hogy a tápot kanállal enné és a pürét meg öntsem belé. Próbáltam már napközben is, hogy álmában adom be a tápot, de valami mindig közbe jön (nagymama, telefon, épitkezésünk miatt fúrás). Szóval valami önthető, finom, előre elkészíthető, de mégis tápláló ötletre lenne szükségem. Persze más egyébre is nyitott vagyok.2014. jún. 12. 20:38
1/4 anonim válasza:
Ezt próbáltad már? Van gyümölcsös változat is, ami adható a kicsidnek.
2/4 anonim válasza:
Ja, bocsi, a tejérzékenységről megfeledkeztem. :( Akkor ez lehet nem jó ötlet.
3/4 anonim válasza:
Üveges bébiétel, tejpép+termoszban forralt víz. A tejpépet olyan sűrűre csinálod, amilyenre akarod, akár nagyobb lyukú cumisüvegből is eheted. (a ha tejpépekben nem vagyok jártas, de biztosan van megfelelő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!