Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Milumil optima ar kerdes?...

Milumil optima ar kerdes? Hasznalja valaki?

Figyelt kérdés
2 napja kezdtuk hasznalni mert bukos a babam.de ez nagyon nagyon surunek tunik nekem.szabad egesz nap ezzel etetni vagy valamivel felvaltva adjam valami rendes tapszerrel? Amiota elkezdtuk nincs szeklete es nagyon gorcsol.
2014. jún. 14. 09:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Espumisan cseppeket adhatsz neki. Válthatsz tápszert is, csak Nutritonnal kell sűríteni.
2014. jún. 14. 09:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Mi a Milumil HA1 Optimat hasznaljuk, korhazban is azt kapta, es azota is azt eszi, igaz most mar hozzataplalunk. 4 hos. Nekunk bevalt. Fel eves korig az altalad kivalasztott gyermekorvos felirja, 2128,- Ft korul van. Ha pedig nem receptes akkor 3300,- az ara.

Szekleten tudsz segiteni a Mecsek Baby teaval, bar van olyan baba akinek nem jo. Egy probat meger. Nekunk bejott.

2014. jún. 14. 09:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Az én babám is ezt kapja, mert Ő is nagyon bukós. Egész nap ezt kapja, mert ha másikat adok neki, az ugyan úgy ki is jön. Egyszer kétszer próbálkoztam kísérletezni, de aztán feladtam. Első egy két napban neki sem volt széklete de utána ráállt a szervezete erre a tápszerre és már minden nap van és nem kell semmi pluszt adnom neki.
2014. jún. 14. 11:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én babám is espumisannal ette és 2-as cumival,mert az Avent 1-es cumiján nem jött át rendesen.

Én küldtem privátot is neked.Anikó

2014. jún. 18. 14:15
 5/6 anonim válasza:
Az én babám is ezt kapja mert sajna minden tápszertöl sugárba hány de sajnos ettöl nagyon szorulása volt addig amig nem adtam neki mást is enni
2014. jún. 23. 21:06
 6/6 burayldi válasza:
Nekem 1 éves lesz a lányom, de reggel-este még mindig tápszert eszik, csak ezt, mert kisebb korában ő is nagyon sokat bukott. Már jó ideje nem bukik ugye de más fajtát nem fogad el, szóval kihúzzuk ezzel amíg kell. Nem szeretem én sem hogy ilyen sűrű, mindig marad hab az alján. Mi azt csináltuk hogy 2-es lyukú cumiból adtuk, vagy nagyobb lyukat csináltunk a cumira, így nem horpadt be a gyerek homloka ha szívta. Most azt csinálom hogy kicsit több vizet teszek hozzá. Így kicsit hígabb és jobban meg tudja enni. Nem fájt tőle a hasa de egyik barátnőmnek se bírta a gyerek, így milumil helyett beba-t kapott.
2014. jún. 24. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!