Beba H. A. /Beba?
Én csak a saját tapasztalatomat tudom leírni, nem a "tudományosat".
Mi fél éves korig kaptuk a H.A.-t, ekkor doktornő teljesen mást írt fel, mondván, a hipoallergénnek nincs különösebb funkciója, amikor a hozzátáplálás során már sok mindent kap úgyis a baba.
Nagyon izgultam a váltáskor, de zökkenőmentes volt.
Köszönöm! :) Én is gondoltam rá, hogy végülis már annyi mindent eszik, de azért a bogár ott motoszkál :) mindegy.. megpróbálom, bízok benne, hogy nekem se lesz semmi baja tőle :)
Második kommentelőnek: nekem is elég keményet kakilt amikor a H.A.-t kapta, akkor most lehetséges,hogy könnyebben fog menni? :)
Az én 4 hónapos kislányommal rengeteg kört futottunk, hogy mire allergiás. Már szinte csak tiszta vízben fürdettem és mostam neki, mire kiderült, hogy a H.A. tápszerre allergiás! Váltottunk a sima Bebára és semmi baja, azóta normálisan tudok mosni is mosószerrel, öblítővel.
Ha eszik sima tejpépet is szerintem nagyon minimális esélye van, hogy a sima Bebától baja lesz...
esélyes, hogy könnyebben megy majd :)
2. voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!