Beba pro ha 1tápszer kérdés?
Figyelt kérdés
Lassan hét hetes kislányomnak, másfél hete kénytelen vagyok beba ha 1 pro tápszert adni, mert a tejemtől sajnos alig hízott és éhes is maradt. Sajnos a kakilás azóta rémálom. Kétnaponta kakil, de akkor tokától-bokáig olyan az egész gyerek. Zöld színű, bűzös ( tudom, ez normális). Volt valaki így? Esetleg másik tápszer, amitől normális széklete lenne? Nem okozna gondot egyik napról a másikra átállni? A gyerekorvosunk per pillanat nem lesz két hétig és gyakorló anyukák jobban tudtok segíteni úgy vélem. Köszönöm előre is!2014. máj. 1. 12:33
1/6 anonim válasza:
Milumil HA1-ezt a fiam ette, régen a lányom a Humana HA1-et itta, mindkettő jó. Szerintem nem gond a váltás.
Érdekes, hogy a 10 hónapos fiam semmit nem fogad el, csak a beba HA1-et.:) Ami nem neki való már, de a reggeli szopi helyett mindenképp szerettem volna valamit, és csak ez sikerült. Nekünk nincs gond a kakival.
2/6 anonim válasza:
Nekünk a Beba HA Sensitive vált be, kifejezetten nehezen kakiló és/vagy hasfájós babáknak van. De ez nem garancia arra h nektek is jó lesz.
3/6 anonim válasza:
Ugyanez volt nálunk is a bebatól, nehezen kakilt, és bűzöset. Mi a Milumil Ha1-re váltottunk, orvos nélkül, ezzel minden ok :-)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. máj. 1. 23:36
5/6 anonim válasza:
Nálunk az utóbbival szemben pont az ellenkezője volt, a Ha-s Milumiltól iszonyat szorulása lett a babánknak, a Beba Ha-tól pedig megoldódott a dolog. Igaz kellett 1-1,5 hét mire beállt rendesen az emésztése, addig szélcsővel segítettünk rá, ha muszáj volt.
A tápszeres kaki egyébként szerintem minden esetben büdi, pláne az anyatejeshez képest, aminek szinte nincs is szaga :)
6/6 anonim válasza:
Mi beba ha sensitivet kaptunk a dokitol de tenyleg borzalmasan budi a kaki es zold is meg szerintem tul hig is....sztem ki kell tapasztalni h melyik babanak mi a jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!