Tapszert el lehet adni?

Figyelt kérdés
Kiprobaltuk a Beba tapszert, de nem izlik neki. Van egy bontlan doboz meg egy, amibol 4-5 kanalnyi hianyzik. Mivel igy feleslegesse valt, nem tudom mit csinaljak vele.
2014. máj. 31. 11:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én bontottat nem vennék.
2014. máj. 31. 11:40
 2/11 anonim ***** válasza:
én se venném meg. ha elég idős már a picid és elkezdted a hozzátáplálást, sűrítheted vele a főzelékét.
2014. máj. 31. 11:48
 3/11 anonim ***** válasza:
Én kaptam egy bontatlan zacsit barátnőtől mielőtt megszületett a baba, biztos ami biztos legyen itthon, nem használtuk el, nem bontottuk ki, továbbajándékozom egy másik várandós barátnőmnek. Nem kérnék érte pénzt.
2014. máj. 31. 11:49
 4/11 A kérdező kommentje:
Egy dobozban ket zacsi van, tehat harom bontatlan zacsi van. Nincs az ismeretsegi korben olyan baba, aki tapszeres lenne.
2014. máj. 31. 11:57
 5/11 anonim ***** válasza:
Én adtam már el. Tedd fel az internetre!
2014. máj. 31. 13:53
 6/11 anonim ***** válasza:

a bontatlan csomagokat el tudod adni pl. a vaterán, facebook-on és egyéb hirdetési oldalakon. vagy a gyerekrendelőben tegyél ki hirdetést, esetleg kérdezd meg a védőnőtöket, biztos tud olyan családot, ahol kelendő.

a bontottból meg tudod sűríteni az ételét.

2014. máj. 31. 15:49
 7/11 A kérdező kommentje:
Két hetes, úgyhogy sajnos mire a sürítésig jutnánk, szerintem már nem lesz használható.
2014. máj. 31. 15:50
 8/11 anonim ***** válasza:
ha nem tudnád esetleg eladni, add be a védőnőnek.
2014. máj. 31. 18:16
 9/11 anonim ***** válasza:

Én úgy voltam vele, hogy ha fele annyiért el tudom adni, mint amennyit mi fizettünk érte, még úgy is jobban járok, mint ha lejár és dobhatom a kukába.

Így gyorsan meg is vették. :)

(5-ös voltam)

2014. máj. 31. 20:58
 10/11 Vick2814 válasza:
A bontatlan még oké, azt megvennék, na de bontottat? Hát..... Nem is tudom, ez hülye kérdés.
2014. jún. 15. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!