Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » 4 hetes babának muszály 3...

4 hetes babának muszály 3 óránként adni a tápszert?

Figyelt kérdés
Kislányom van hogy megetetem és 2 óra múlva már sír hogy éhes,pedig 100ml-t eszik meg.Növeljem az adagját vagy etessem meg akkor amikor igényli?Ha megetetem hamarabb nem fog kijönni belőle?
2014. ápr. 22. 09:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Próbáld ki mindkettőt, és amelyik jobban beválik, azt alkalmazd. Ha 2 óra múlva éhes, semmiképpen se várd ki a 3 órát...
2014. ápr. 22. 09:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Etesd amikor éhes. Enyémek sem ettek 3 óránként olyan piciként. Később álltak be a 3 órás evésre. Én etettem őket, amikor kérték.
2014. ápr. 22. 09:52
 3/5 anonim ***** válasza:

*muszáj

Én nem tartottam be ezt a 3óránkénti etetést, plusz felkelteni 3 óránként,hogy egyen, ha éhes volt megetettem!

2014. ápr. 22. 11:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha megette a 100 ml-t utána még sír vagy rögtön elalszik?

Ha sír még,hogy enne,vagy látod,hogy tudna még enni,akkor növeld az adagot.Ha nem,rendesen elalszik,akkor pedig etesd 2 óránként.

Mi most vagyunk túl egy ilyen szakaszon (6 hetesek vagyunk) volt,hogy megette a 150-et is.Egyszer 170-nel aludt el nagy nehezen.Ez tartott kb. egy hétig,utána visszaálltunk a 90-110 közötti állapotra.

Így mindig megvan a 3-4 óra alvás,este pedig 4-5 órát is alszik.Tegnap aludta át először az estét :)

2014. ápr. 26. 11:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Miután meg ette sír nem alszik el,akkor növelem inkább az adagját.
2014. ápr. 28. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!