Milyen cumisuveg a legalkalmasabb?
A muanyag vagy az uveg cumisuveg a legjobb?. Azt vettem eszre, hogy a fiam mintha szivesebben enne az uveg cumisuvegbol. Sajnos nincs eleg tej szopni igy hat muszaly potolni is a 3 hetes kisfiamat.Es mikor muanyag cumisucegbol kap rendszerint nem eszi meg
Ezert gondoltam arra, hogy talan nem szereti vagy csak nem ehes.
Es az uveg cumisuveget mennyi idokozonkent kell cserelni?
Koszi a valaszokat.
Udv
Abbol adjad neki amibol szivesebben megissza. En pl aventosbol taraztam be egy csomot, aztan nem volt hajlando abbol inni a tapszert, vettem mam-osat, tommee tippee-t, minden letezo ertelmes markat. Egyik se jott be nala. Vegul volt itthon vkitol kaptunk ilyen micimackos 500Ft-os cumisuveget. Na csak abbol vokt hajlando. Vegig meg tapszeres volt a tapszert csak abbol itta. A viznek, teanak jo volt a tobbi is de tpaszernek csak ez.
Ugyh azert mondom probalgasd es legyen akarmilyen abbol adjad neki ami a legjobban tetszik.':-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!