Hogy adtok hajnalban tápszert a banának?
Figyelt kérdés
9 hónapos a fiam, elutasítja a cicit :( de hajnalban felébred és éhes.Előte elkészítitek és melegen tartátok vagy hajnalban forraltok vizet? Teljesen kezdő vagyok tápszer ügyben, mindegyik gyerekem sokáig szopizott.2014. máj. 4. 11:17
11/16 anonim válasza:
Alap, hogy nem mikrózunk, mert egyenletlenül melegít, minden tápszeren és tápszeres szabályzatban benne van.
Felforralom előre a vizet, a kihűlt vízbe keverem a tápszert és egy pohárba forralok vizet (akár mikróban), és beleállítom a tápszert, pillanatok alatt átmelegszik.
12/16 anonim válasza:
A mikrós egyenletlen melegítésre annyit mondanék, hogy mivel úgyis összerázza az ember a tápszert, így nem lesz már egyenlőtlenül meleg. Nálunk a kórházban is mikróban melegítik fel a vizet a tápszerhez.
13/16 anonim válasza:
Este megcsinalom es be a hutobe.ha ehes bedobom a mikroba es kesz.haforralgatnam a vizet meg etel melegitot hasznalnek meg a szomszed utcaban is felkelnenek a kisfiam turelmetlen sirasara amire elkeszulne.:-)
14/16 A kérdező kommentje:
Akkor én szerencsés vagyok, mert nálunk kb 1 perc, mire az előre bekészített, este felforralt vizet a bébiétel melegítő hangtalanul felmelegíti, addig apa fogja a kicsit, aki csendben van :) A mikróra felébrednének a nagyobbak is, nem beszélve arról, hogy az előre elkészített tápszer nem egészséges a babának. De mindenki úgy csinálja, ahogy neki a legmegfelelőbb, köszönöm a választ mindenkinek!
2014. máj. 11. 15:37
15/16 anonim válasza:
Miért írtad, hogy kezdő vagy? Ha 1 perc alatt kész minden, akkor nem is értem miért írtad ki a kérdést :)))
16/16 A kérdező kommentje:
Észrevetted, hogy közben eltelt jó pár nap? Kitapasztaltuk, mi a jó. De köszi a választ neked is!
2014. máj. 14. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!