Jobban fejlődik a baba a drágább táptol mint az olcsóbbtól?
Kerdezo, ezt csak tanacskent irom, hogy ha 3 orankent felkell ejszaka meg enni akkor szerintem ez esti adag tapszeretol nem lakik igazan jol. Mert gondolom a pocakja megtelik a tapszerrel es mar nem tud tobbet enni de nem eleg taplalo, hogy kibirja vele 5-6 orat ejszaka. Ha gondolod akkor probalj meg venni sima babarizst. Ebbe nincs tartositoszer meg adalek anyagok csak sima fott rizs, megszaritva es porra daralva. Ezt osszekeverheted a tapszerrel. Ilyen pepes babakaja allaga lesz (lehet higabb vagy surubb, ahogy a babad megeszi, az ize meg olyan lesz mint a tapszernek). Kisfiamnak ezt adtam mindig vacsorara este 6:30 korul. Aztan vartam kb. 40 percet, furdes es meg lefekveskor megkinaltam tapszerrel. A babarizs eleg laktato. Probald meg lehet tovabb fogja birni vele az ejszakat es a tapszer sem fog annyira fogyni. Delben meg siman surusitheted vele a parolt es turmixolt zoldsegeket. Nagyon jo a parolt es turmixolt gyumolcsoket es az alampuret is surusiteni vele.
Szinten lehet kapni izesitett babarizst is amibe vannak szaritott es ledaralt zoldsegek. Kisifam nagyon imadta a mediterian zoldseges babarizst. Tokot megparoltam, turmixoltam es mediteran babarizzsel surusitettem es izesitettem. Meg en is szivesen megettem annyira fincsi volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!