Jobban fejlődik a baba a drágább táptol mint az olcsóbbtól?
Én sem hiszem, hogy nagy összefüggés van közte, de ha jóban ízlik neki jobb kedve lesz és boldogabb.
Te magad is a finom ebéd után jobban érzed magad mint olyan ebédtől amit nem szeretsz.
"4-es. 32 gyerekem van és egyik sem kapott soha tápszert. egy éves korukig szopta, de már 9 hónaposan ettek mindent."
Mert volt tejed! De akinél nincs anyatej, annak anyatej hiánya miatt tápszerre van szüksége!
Nyilván nem azt mondtam, hogy aki szoptat, annak tápszereznie kell a gyerekét, hanem ha tápszerezni kell, mert nincs anyatej, márpedig a kérdezőnél egyértelműen erről van szó, akkor a tápszert 1 éves koráig kapja! A hozzátáplált dolgok mellett is! Azt gondoltam, ez teljesen egyértelmű, de látom, hogy egyeseknek nehezen megy a felfogás!!!
"A tápszerek pedig mind mesterséges kaják."
És ehhez is lenne mit hozzászólnom!
Ha neked nem lett volna tejed, mondjuk egyáltalán, akkor mégis mi a fenét adtál volna neki pár hetesen-hónaposan, ha szerinted a tápszer mesterséges dolog? Igen, nyilván nem terem meg a természetben a tápszer, de attól, ha nincs anyatej, akkor egy 1 éves kor alatti babának a tápszer a legjobb táplálék!
Minek kell minden kérdésnél vitatkozni?
Tápszer nem csodaszer ne kezeljétek úgy aztán kész.
Köszönöm a válaszokat, azért tettem fel a kérdést mert nem tudtam, hogy e tekintetben hasznos e a tápszer, mondjuk jobban stimulálja egyes tápszer esetleg az agyműködést vagy valami, nem kell úgy letámadni egyből :)
"Úristen! Ugye csak vicc ez a kérdés???? A helyesírásod, az elírásaid alapján tőled csak okosabb lehet a gyereked! Ez a kérdés szenzációs! Ekkora baromságot szerintem még nem is olvastam!"
Bocsánat a helyesírásért, nem épp a helyesírásra figyel az ember mikor közben ficánkol egy 10 kilós bébi a kezében, örülök amúgy, hogy szenzációsnak tartod, én azt hittem csak egy átlagos kérdés egy tapasztalatlan első gyermekes anyától. Szívesebben feltettem volna ezt a kérdést családi körben is, de a szüleim generációja nem nagyon keni-vágja a tápszerekkel kapcsolatos témákat..
Azért ez a gondolatod sem semmi: "jobban stimulálja egyes tápszer esetleg az agyműködést."
Kérdező, te hány éves vagy? Mi a végzettséged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!