Vannak olyanok akiknek a babajuk az elso perctol kezdve tapszeresek voltak?
Nekem a kisebbik lányom kezdettől fogva tápszeres.
Sosem szoptattam, kaptam gyógyszert elapasztásra már a kórházban, mivel a császár után közel 4 órával bevérzett a hasam és újra műteni kellett. Még konkrétan ki se ment az érzéstelenítő, már toltak vissza és altattak el.
Műtét után egyből kaptam 2 féle gyógyszert, aminek a hatóanyaga a gyermek szervezetébe kerülve akár halált (fulladást, légzéselégtelenséget váltott volna ki) is okozhatott volna. Emellett számos mellékhatása is lehetett volna a lányomra nézve.
Így őt tápszerezték a csecsemősök, amíg én lábadoztam.
A kórházból is úgy jöttünk már haza, hogy írt a gyermekorvos vagy 6 receptet.
3-án lesz 2 hónapos a pici :)
A kórházban nagyon besárgult,csak aludt egész nap,hiába volt tej,nem kellett neki a cici.Csökkent a súlya,engem fenyegettek,hogy nem engednek haza,de a gyerek csak alig akart szopni,végül kapott tápszert.Itthon szenvedtünk a tejjel,nálunk is az volt,hogy sem a védőnő,sem a gyerekorvos nem segített,nem látták be,hogy baj van,végül a párom férfi létére tett pontot a dolog végére.Nem volt tej elég,kapott tápszert,pont!Soha többet ezt a mizériát nem csinálnám még egyszer végig.
Miért kérdezed egyébként,leírod?
Első vagyok.
Én azt mondom neked, hogy ne görcsölj rá erre az egész szoptatásdira. Az a legrosszabb.
Vagy menni fog, vagy nem. Persze a legjobb, ha anyatejet kap, de a mai világban már a tápszer sem ördögtől való.
Nem vetekszik az anyatej 100%-os hatásával, de azért közelít hozzá.
Minden vitamin és ásványi anyag benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!