Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Nektek melyik tápszer vált be?

Nektek melyik tápszer vált be?

Figyelt kérdés
Kisfiam 3 hetes.Szopozik,de mellette kap tápszert is.Most a Hippet issza.Nem vagyok megelégedve vele.Nehezen oldódik és mintha nem lakna jól tőle.Kakilni sem kakil rendesen.Lehet,hogy a tápszertöl.Kinek melyik vált be? Az is szempont,hogy ne 3-4000 legyen az ára.Köszi
2014. márc. 19. 11:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Nestlé Lactogen Harmony, 800g és receptre 950ft. Születéstől lehet enni. Mi ezt esszük, a fiam imádja :)
2014. márc. 19. 11:36
 2/7 anonim ***** válasza:
BEBA Pro 1 vagy Beba Ha Sensitive. ezt a kettőt adtam, de szerintem a Start is jó, csak az én babám hasfájós volt, ezért kapott Sensitive-t. nem olcsó, de az egyik legjobb. olyan 2200-300 ft körül van egy dobozzal receptre, a Pro picit olcsóbb
2014. márc. 19. 11:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Humana ha start plust kapott ennyi idősen a fiam. Könnyen oldódik, és nem volt gond a kakijával sem. Receptre egy doboz (500 gramm) 1800 ft.
2014. márc. 19. 12:24
 4/7 anonim ***** válasza:

nekünk a milupa (sárga dobozos) jött be. nem volt hasfájós és a kakival se volt baj soha. (már 21 hónapos)

mi elég sokat kipróbáltunk már: a babylove ugyanígy csomósodik.

ami még szerintem ár-érték arányban nagyon jó, az a bebivita (müllerben, tescoban kapni)

2014. márc. 19. 12:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Milupa 1-es. Recept nélkül 1660ft 900gr. Receptre szerintem 830ft. Nálunk ez oldotta meg a kaki problémát, jól oldódik, nem csomósodik.
2014. márc. 19. 22:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Milupa Fermentált.

Felírva 942 Ft/800 gramm

2014. márc. 21. 17:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Humana startot kaptunk először, aztán váltottunk 1-re, de ez nem vált be, fájt a pocakja stb.

Ezután kipróbáltam a milupa fermentáltat, ez bevált a kicsimnek és az ára is jó, de így mindenki boldog.

Recept nélkül 2095 ft. Receptre ennek kb a fele.

2014. márc. 24. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!