Teljesen felborult a napirend, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Eddig a 4 és fél hónapos babám este 8tól reggel 7ig aludt, így a napi 5x200 ml etetés is ehhez idomult. Pár napja viszont nem akar enni délelőttönként vagy ha igen,akkor is keveset. Este viszont annál inkább bepótolja, 8 fele eszik 200-260-at, ezután jönne az alvás, de még nem tud aludni 10-ig amikor megeszik 200-at, sőt éjjel is újból felébred. Teljesen megborult az eddig jól megszokott rendszer,mit tehetnék??2014. jan. 25. 08:47
1/3 anonim válasza:
Nem tudom de szerintem zsarold valamivel amíg vissza áll a rend.
2/3 anonim válasza:
Hülyeség a zsarolás, egy 4 hónapost mivel tudnál zsarolni? Nem kap enni vagy mi? Ach...
Szerintem napirend fog változni még vagy 1000 alkalommal. Kiszámíthatatlanok még a babák. Lehet,hogy pár nap és visszaállnak a dolgok űgy ahogy voltak. Csak tarts ki és jó lesz minden.
3/3 anonim válasza:
1. vagyok mondjuk elveszed a kedvenc játékát, csücsiét és ha megette vissza adod neki és akkor este nem fog annyit kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!