Mit adjak a négy hónapos fiamnak tápszer helyett?
Inkább éhezzen a gyerek?
Na ez kamu szerintem
4 honapos tehat ehet gyumolcsot, zoldseget, gyumolcslevet is. De komolyan nem jutott eszedbe karacsony elott, hogy a gyermekednek enni kell adni????
Es nem hulyesegbol van rairva, hogy x idon belul megromlik. Kostolj meg, vagy legalabb szagolj meg egy 5-6 oras tapszert: gusztustalan, undorito. A milumilok mindenkepp.
rizspépet elméletileg 4 hónapos kortól lehet adni a babának.
(barnarizs megfőzve, turmixolva, vízzel hígitva. mivel még kicsi, jó hígra kell csinálni. pl. itt olvashatsz erről: [link]
)
15-ös
Gondolod barna rizs van otthon ha tápszer nincs?
15-ös vagyok' :
hát én is gondoltam arra, hogy nagyon naiv tanács, ha alapvető dolog - tápszer egy tápszeres babánál - nincs, de hátha a sors kegyes, és véletlen akad egy kis barnarizs...
aztán lehet, hogy a kérdező esetleg talál valamilyen rizst, utána néz, hogy lehet-e, vagy megkockáztatja, és azt ad, és nem lesz semmi baj abból (csak én nem merem tanácsolni a sima rizst, bár ugyanaz, mint a barna, csak héj nélkül, de nem merem tanácsolni mert se szakértő, se tájékozott nem vagyok e téren, de hátha valamilyen ötletet adok ezzel) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!