Szerintetek szabad több kimérőkanállal adagolni a tápszert a megadott víz mennyiséghez ha nem elég tápláló a gyermekem számára?

Figyelt kérdés

Milumil 1-est használunk jelenleg, azelőtt már 4 fajtát próbáltunk ki, elég gyakran akar enni de 90-100 ml-nél többet nem tud meginni mert vissza jön neki.

5 kg-os és 1 hónapos a babám.

Olvastam máshol hogy egy anyukának azt tanácsolta az orvosa hogy ha nem elég tápláló akkor nyugodtan adjon 1-2 kimérős kanállal többet ugyan annyi vízhez.

De nem lesz esetleg szorulása?

Mert eddig én azt vettem észre hogy akármelyik tápszert adtam még simán is kicsit keményebb volt a széklete, azóta mióta infarcolt és espumazint adok neki felváltva hasfájás miatt azóta hígabb a széklete.

Most át akarok térni a milupa 1-re mert kedvezőbb az ára de mi van ha még gyengébb?

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_.. itt a link ahonnét olvastam az infót.

2013. okt. 31. 15:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Tegnap a 16 hónapos is zizzent volt. Frontok jönnek-mennek, hidd elő, őket pont úgy zavarja, mint a felnőtteket. Simán lehet, hogy azért nem alszik.
2013. nov. 1. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!