Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » 2 hetes a babám és beba pro...

2 hetes a babám és beba pro tápszert adok neki mert nincs tejem, de sajnos nem tud kakálni már egyszer hőmérőztem, de nem akarom ehez szoktatni mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sajnos hiába tornáztatom és adok neki mecsek baby teát de semmi!A széklete a hőmérőzés után zöld és nem kemény mit tegyek mert sajnálom amikor erőlködik nem sír!
2013. szept. 27. 16:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ezek szerint nem jó a tápszer neki. Válts másikra amitől tud kakálni. Sógornőmék ugyanígy jártak a tápszer váltás megoldotta a problémát.
2013. szept. 27. 16:42
 2/11 anonim ***** válasza:
De mitől zöld neki a széklete?
2013. szept. 27. 16:50
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom mitől zöld a védőnő azt mondta hogy ha zöld akkor hasfájásra utal
2013. szept. 27. 16:54
 4/11 anonim ***** válasza:
A tápszertől lehet zöld a széklete. Az én lányomnak is ilyen zöldes volt eleinte és nem fájt a hasa. Ez a tápszer de az h csak lázmérővel tud kakálni az elég baj. Ott a tápszer nem megfelelő.
2013. szept. 27. 16:57
 5/11 anonim ***** válasza:

Az én babám most 7 hetes. A tápszertől lehet zöld a baba kakija, az nem utal semmilyen bajra. Az én babám sem tudott kakilni, csak kínlódott. Aztán mi tápszert váltottunk. Milupa Ha Start Optimát evett először, ezt lecseréltem a Milupa Fermentáltra. Ez szorulásos, hasfájós, bukós babáknak való speciális tápszer. Ez nekünk bevált, igaz csak másfél hét után látszott az eredmény. Azóta van minden nap magától kakija.

Én azt tanácsolom próbáld ki ezt a tápszert. A dokink szerint is mindenki dícséri aki kipróbálta a babájának, és az ára is jó (receptre 942ft/doboz), és 1 éves korig felírja a doki. A teát ugyanúgy add neki továbbra is.

2013. szept. 27. 17:11
 6/11 A kérdező kommentje:
Akkor milyen tápszert adjak neki?A védőnő azt mondta nem kell váltani de ha nem lesz pár napon belül magától széklet akkor váltani akarok csak nem tudom milyenre!
2013. szept. 27. 17:13
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Milupa Fermentált.
2013. szept. 27. 17:24
 8/11 anonim ***** válasza:
Mindenképp válts tápszert. Mi is így jártunk. Én Duphalac szirupot adtam neki, mikor már 3 napja nem kakált. Bevétel után 1 óra múlva jött a kaka.
2013. szept. 27. 18:34
 9/11 anonim ***** válasza:
kamilla tea nekünk bevàlt pròbàld meg a beba tàpszert is jò
2013. szept. 27. 22:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is válts. Írták a Milupa Fermentáltat, én is arra szavazok, csak az vált be nekünk. Lázmérő helyet meg inkább használj szélcsövet.
2013. szept. 30. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!