Nem elég neki. a tápszer? Milumil fermentált eszik. Megprobálom betartani a 3 orahosszát de nehéz mert már 2 ora elteltével már sir. Teáztatom is.2490 grammal született és 5 hetes.100 ml-nél nem adhatok neki többet a doki szerint
bocsi hogy kérdem, de semmi tejed nincs?
lehet az is hogy csak nyugi szopira vágyik, mégha tejed nincs is, csak ráteszed... néha csak ez kell nekik,
bár én teát nem adtam neki, mert ez nem kaja, pláne nem 5 hetesen...nálunk tápszer és anyatej ment, persze felváltva, mert különben hasfájása lett volna.. és az hogy mondjuk 20ml-vel többet adsz nem hiszem hogy gond lenne!! a babák néha 150-et is megeszenek .. a következő etetésnél meg lehet csak 80-at
szerintem adjál neki többett és nézd meg hogy a következőre nem biztos hogy annyit eszik... hiszen te sem tudsz mindig ugyanannyit enni :) csak ne stresszelj a kaján, nem mindig van igaza az orvosnak sem :)
Ne adj teát, és ne hallgass a dokira. A babád egy gyerek, nem egy robot, aki a leírás alapján működik. Ha éhes, és sír, akkor adj neki enni. És ne teával itasd, ha szomjas, hanem vízzel.
A legjobb, amit tehetsz, hogy buta tanácsok helyett a babádra és az ösztöneidre figyelsz. Hidd el, nem tévedhetsz!
van olyan, h fáj a pocija a tápszertől... ha szeretnél még szoptatni, vagyis igazából tényleg szoptatni akarsz, akkor írj egy szoptatási tanácsadónak, lehet, hogy még vissza lehet fordítani a dolgot!
la leche liga... nagyon aranyosak, nekem is segítettek! (nekem más jellegű problémám volt persze)
én szoptatok ugyen, de és én is össze-vissza etetem a kicsit (3 órával jönnek, én van,hogy óránként teszem cicire - 3,5 hós a baba, és jól táplált), sokan okoskodnak, hogy túletetem... de én hiszek benne, hogy a baba pontosan tudja, mi kell neki, azt gondolom, hogy csak mert tápszert kap, még nem romlik el az ösztöne a kicsinek... hisz miért is? nem rontotta el még a meki, az ízfokozó, a kínai-kaja ... szerintem is pontosabban tudja a kicsi mi kell neki! ha éhes, adj enni neki! jól írják az anyukák, bízz az ösztöneidben! :)
jó babázást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!