Minden tápszer keserű vagy csak a Milumil HA 1 optima? Tudnátok ajánlani tápszert ami nem keserű?
Nekünk Milumil HA 1 optimánk van és nem issza meg az 5 hónapos kisfiam.
Most kapna először tápszert.
Anyatejes baba.
Csak fincsorog tőle.
Azért írattam a gyerekorvosunkkal tápszert mert mikor megvan a menzeszem(5napig tart)az első 2-3napban nagyon kevés tejem van,többször rakom mellre akkor sincs több tejem ebben a pár napban.
Szegénykém szeretne szopizni nem utasítja el de kevés ilyenkor neki a tejem.Arra a pár napra szeretnék tápszerrel pótolni kisfiamnak.Aki tud kérem segítsen!
Általában a HA tápszereknek mind borzalmas az íze, a sima tápszereké nem ilyen rossz.
Anyatejes baba, aki hozzá van szokva az anyatej édes ízéhez sokkal nehezebben fogadja el ezt, mint az amúgy is tápszeres.
A sima tápszernek is úgy mond ,,fura íze" van?
Akkor most váltsunk tápszert vagy ezt tudom valahogy ízesíteni,hogy elfogadja?
Csak a ha tápszerek keserűek. Mindegy milyen márka.
Szerintem próbáld meg a sima milumil 1-est. Ez édesebb. Nem kell feltétlenül édesített cucc.
Csak a HA tápszer keserü és a kakija kegyetlen büdös töle.
A sima tápszer olyan mint az anytej, az összetevök mind ugyan az mint az anyatejben, attól ugyan lyan lesz a kakája is.
Az íze kicsit másabb, talán az anyatej kicsit édesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!