Kizárólag tápszeres babának a hozzátápláláskor tápszerrel higítjátok pl a főzelékfélét vagy csak vízzel?
Figyelt kérdés
Anyatejes babáknak szokták tanácsolni h egy kis anyatejjel lehet higítani a krumplit pl, ezért vagyok erre kiváncsi, más hogy csinálja.2013. júl. 23. 13:57
1/6 anonim válasza:
Simán lehet tápszerrel is, vagy pl. tejpéppel is. Üdv.
2/6 anonim válasza:
Èn olyat adtam mindig is a gyereknek amit én is megettem volna. Vagy is se tápszert se tejpépet se anyatejet nem tettem az ételükbe. Nekem az annyira beeeenek tünik.
3/6 anonim válasza:
Az én lányom anyatejes-tápszeres volt, úgyhogy én megpróbáltam anyatejet tenni a főzelékébe, nem ette meg! Úgyhogy onnantól kezdve csak vizet raktam hozzá, azt két pofára benyomta :)
Úgyhogy bőven elég vizet rakni hozzá...
4/6 anonim válasza:
3 hónapig csak anyatejes, 6 hónapig fele tej fele tápos babámnak soha nem teszek se anyatejet, se tápszert a főzelékébe. Megmondom őszintén, nem is mondta senki, hogy tegyek, eszembe se jutott. A védőnő azt mondja, a krumpli főzőlevével higítsam (ha külön főztem a 2 zöldséget, ha egybe akkor az egész cucc főzőlevével), ha szükségesnek látom.
5/6 anonim válasza:
Én egy kis tápszerrel higítottam anno a főzelékeit, imádta.
6/6 anonim válasza:
Az a célom, hogy kiváltsuk a tápszert, így én csak a főzőlével, vagy forralt vízzel hígítom.
Első gyermekem ilyenkor anyatejes volt, de neki sem adtam hozzá anyatejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!