Nektek sem tudott kakilni a babátok hozzátápláláskor?
Szerintem nem kellett volna kúpot adnod neki.
Először is, ha megkezded a hozzátáplálást, akkor más lesz a kakiminőség, másodsorban furcsa lesz neki, hogy ki kell nyomni.
De pár nap alatt belejön,ne aggódj.
Ha eddig nem volt székelési problémája, most sem lesz.
Ez a sötétzöldes kakibogyó normális, nekük is szokott ilyen lenni, de ha sárgás főzeléket kap, pl krumplit sütőtökkel, akkor lágyabb pürészerű a kaka .
Az a baj, ha nem adok neki kúpot,akkor keservesen ordít.Próbálja nyomni,mert hallom, meg pukizik jó sokat,de a kaki nem jön. Elalvás előtt kb 2 órát ordít, már napok óta,nincs más választás csak a kúp. Utána nyugodtan elalszik.
Próbáltam turmixolni is, de a botmixert nem szeretem,nekem azzal sosem sikerült pépesre csinálnom semmit. A turmixgép meg a kis mennyiséget nem kavarja,szóval marad a reszelés(amit inkább most mellőzök) vagy a bébikaja.
A dokink azt mondta kezdjük fél alma reszelve+fél keksz, de kekszet nem merek neki adni,mert az alma is így megfogja a kis székletét,nemhogy a keksz!
Szia!
Az alma székletfogó én pl sütötökkel kezdtem a hozzátáplálást.Vagy vannak egészen jó tejpépek.Minden új ételt,gyümölcsöt először üvegeset adtam neki aztán ha ízlett már én magam csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!