Élet az AR tápszer után?

Figyelt kérdés
Kislányom egy éves, reflux miatt kapta a Beba AR tápszert, az utóbbi hónapokban többször próbáltam már átszoktatni hagyományos tápszerre, de annyira hozzászokott a szervezete a sűrűbb tápszer telítőbb hatásához, hogy ha nem ezt kap éjjel többször ébred éhség miatt. Tudtok olyan normál tápszert ajánlani, ami egy kicsit sűrűbb, laktató, de már nem AR tápszer. Köszönöm!
2013. júl. 15. 10:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy nem egészen a kérdésre válaszolok, de mi is hasonló helyzetben vagyunk. Nálunk fel sem merült, hogy ne ezt kapja továbbra is. A gyerekorvos azt mondta, hogy akár 3 éves korig is felírja. Miért akarsz váltani?
2013. júl. 15. 11:07
 2/8 A kérdező kommentje:
A reflux már elmúlt, gondoltam váltok junior italra, de akkor majd megbeszélem a gyerekorvossal, hogy felírja-e továbbra is. Mert nem mindenhol írnak fel tápszert receptre 1 éves kor után. Köszönöm a válaszod.
2013. júl. 15. 11:36
 3/8 anonim ***** válasza:
vagy esetleg azt ki tudod próbálni hogy 1kanállal többet teszel belőle hogy sűrűbb legyen. nekem is ezt javasolta a doki mikor tápszert szerettem volna váltani mert a pici nagyon sokat evett a korához képest. be is jött :)
2013. júl. 15. 22:32
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem kell abbahagyni 1évesen- így van.

Nekem akkor kezdett el bukni a fiam, mikor mindig hasrafordult, mert kicsit lazább-gyengébb volt a gyomra záróizma, ami megszünt miután elkezdett mászni és ülni.

Nekem a Milupa AR-t adta rá a doki, és 5hós korától azt itta- nagyon szerette. EGy éves státuszon kiírattam még 5dobozzal- az 15-16hós kora között fogyott el-de már többet nem írnak ki- mert csak 1évig jár. Nekem ezt mondta a dokim. Én az utolsó AR-t már félig keverve adtam a junior itallal, és átszokott frankón erre,mostmár nagyon szereti- bár ő nem kelt eddig sem éjszaka enni, mióta átalussza az éjszakát-1hós kora óta.

Én a helyedben adnám tovább az AR-t!

2013. júl. 16. 14:14
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Most felesbe adom három napja a sima Beba HA-val, holnap megyünk egy éves státuszra.
2013. júl. 16. 14:28
 6/8 anonim ***** válasza:

és a Jó éjszakát! tápszert próbáltad már?

Nekünk bevált, mi is AR-t használtuk előtte.

2013. júl. 24. 23:51
 7/8 A kérdező kommentje:
Még nem, nekem a sűrűség is lényeges, de a házi orvos azt mondta, hogy 2 éves koráig felírja, így nem kísérletezem egy ideig.
2013. júl. 25. 14:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor jó. Szerintem sűrűbb, ha jól emlékszem.
2013. júl. 30. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!