Tapasztalt anyukák?
rendesen feloldódik a tápszer?
én jártam úgy, hogy nem oldódott fel, nagyon apró szemcsés maradt és eldugult a cumisüveg cumija, szegény szívta, de alig jött belőle...
Ezt az enyém is csinálta, de amikor eggyel nagyobbra cseréltem a cumisüveget, akkor ez a probléma megoldódott.
Milyen tápszert eszik?
Azt kapja az elejétől?
Az én kisfiam is rendszeresen sír az esti alvás előtti etetés során. Éhes,látszik rajta, de a cumisüveget meg tolja el magától.
Én biztos vagyok benne, hogy a fáradtságtól sír.
Én erőszakos vagyok kicsit, és egy kis idő után a sírást egy pillanat alatt abbahagyja, és megissza az egész mennyiséget.
Ha nagyon fáradt, és a sírás nem csitul, akkor általában lerakom a kiságyba, szundít 30 percet, és az első moccanásnál kiveszem, már szinte félálomban megissza, majd alszik is tovább.
nem lehet, hogy nálatok is hasonló? Igaz, az én gyermekem már lassan 5 hónapos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!