Szerintetek vissza lehet még fordítani a helyzetet?
Nagyjából ismerős a helyzet. Szedjél tejserkentőket, és rendszeresen tedd mellre a babádat. Én görögszénamag kapszulát szedtem, meg Mecsek Szoptató teát ittam, és sok folyadékot.
Én a kórházban még szoptattam, hazaérve már gyógyszert szedtem bő 3 hét, egy hónapig. Én is naponta többször fejtem, lejött alkalmanként 100-150 ml/cici!!!
A fiam 2. és 3. hónapjában már szoptattam, de nekem is apadt a tejem, illetve tápit is kapott. Szinte egyik napról a másikra apadt el. ha ez van megírva, akkor sajna nem tudsz mit tenni. Ezeket próbáld, hátha segít. Először cici, csak aztán a tápi.
Szia
Én is hasonló helyzetben voltam, de a védőnő nagyon sokat segített. Urtica Urens homeós bogyót szedtem, és napi 1,5 liter tejszaporító teát megittam (hol Mecseket, hol Laktoherb-et), kb. 2 hét volt, mire azt bírtam mondani, hogy igen, most már van elég tejem. Addig kapta a tápszert is a kisfiam, és ha össze bírtam fejni neki egy-egy adagot, azt is megkapta üvegből. Nagyon féltem én is, hogy nem fogja elfogadni a cicit, ráadásul irtó kicsi a bimbóm, így bimbóvédőt használok (abból is van 3 féle), szóval azt hittem innen egyenes út vezet a cumizavarhoz. Aztán a védőnő azt tanácsolta, hogy kicsit éheztessem ki a gyerkőcöt (pl. ha elkezd sírni, mert éhes, akkor fürdessem meg, vagy tegyem tisztába, foglalkozzak vele, húzzam kicsit az időt), és utána már éhes lesz annyira, hogy rácuppanjon a cicire. Kicsit durván hangozhat, de nekünk bejött, a gyerkőc szopizik ezerrel, és a szoptatástól több lett a tejem is. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!