Légyszi adj tippet! Védőnőm állitása hogy a 3,5 hetes kislányomnak ne adja Mecsek édeskömény teát, csak kizárólag gyógyszertái édeskömény teát. Nektek mi a véleményetek? Melyiket adjátok ti a babátoknak?
Figyelt kérdés
2013. júl. 6. 11:13
11/12 A kérdező kommentje:
Életem leg roszabb döntése volt mikor neki adtam a teát, szegény babám úgy fel puffadt hogy folytak a könnyei már, én meg vele együtt sirtam. Azt hittem meg szakad a szivem. :(
A teák a kukában landoltak, pedig van 3 fajta is már.
Én Infacolt adok neki nap 2x . SAjnos nem igazán veszek észre javulást. Nem hasfájos annyira. Leginkább a szelek amik gyötrik :/
2013. júl. 8. 09:41
12/12 anonim válasza:
szia, nagyon sajnálom, de legalább már ezt is tudod...én is írtam fentebb már, hogy nekünk is csak rosszabb lett.
nekünk az Infacol jött be, de ez gyereke válogatja, még próbáld ki az Espumisan cseppet, abban uaz van mint az Infacolban, csak kicsit nagyobb a hatóanyagtartalom, hátha az bejön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!