Légyszi adj tippet! Védőnőm állitása hogy a 3,5 hetes
kislányomnak ne adja Mecsek édeskömény teát, csak
kizárólag gyógyszertái édeskömény teát. Nektek mi a
véleményetek? Melyiket adjátok ti a babátoknak?
Nekem ilyet nem mondott a védőnő soha.Így simán megvettem, mert hogy milyen jó..meg stb.Hát elmondom hogy sz.art se ért a kislányomnál.Vettem simán édesköményt, és kb 1dl forralt vízbe raktam 4-5 szemet.Az segített valamennyit.De ami meghozta mind a 2 gyerekemnél a javulást úgy igazán, az az Infacol volt.
De egyébként minden baba más..lehet nektek jó lesz a Mecsek tea, csak hát a sima édesköményhez képest szerintem drága, és felesleges.
2013. júl. 6. 11:18
nekünk nagyon bevált a mecsek!
2013. júl. 6. 11:24
Hát én adtam neki Mecsek baby-t,de megbántam,mert olyan hasfájós lett tőle. :((
2013. júl. 6. 11:38
Én 2 hetes korától adtam a lányomnak. Próbáld ki nyugodtan, hogy használ-e. Ha nem, akkor próbálkozz mással, pl a gyógyszertári édesköménnyel, vagy babamosoly teával.
2013. júl. 6. 12:03
Sztem is próbáld ki, de igazából azt nem írtad, hogy hasfájásra adnád-e, mert ha nem hasfájós, akkor a sima víz elég ilyen melegben...
Hasfájásra nekünk nemhogy jobb, hanem rosszabbat tett, puffasztotta, és ez a mai napig így van saqjnos... nálunk is az Infacol segített olyan 2 hónapos kora után, addig tök mindegy volt, nem jött be semmi...
2013. júl. 6. 12:08
6/12 A kérdező kommentje:
HAsfájós a manóm sajnos. bár leginkább a pukik amik gyötrik. Székletünk van szerencsére napi szinten 3x kapja az infacolt is. de örülnék ha könnyebb lenne a pocijának már. Rosz miko látni szenved,és nem tudsz rajt segíteni :(
Én nem adtam teát, de a dokinénink nem is ajánlotta, mert azt mondta, hogy valamelyeik babának fájhat a hasa az édesköménytől.
2013. júl. 6. 15:55
igen, tudom milyen, mondom, :-DD illetve írtam fentebb, hogy mi is 2 hónapig szenvedtünk ezzel napi 24 órában, sokszor volt hogy én is bőgtem vele együtt...:-(( annyira rossz ez így az elején, tudom, de tarts ki, hidd el, pár hónap alatt magától is megszűnik ez...:)
2013. júl. 6. 17:48
nekünk is kellett teáztatni de nálunk nem vált be az édeskömény sőt rosszabb lett. nekünk a tescos kamilla tea vált be attól olyan szépen helyre jött a pocikája nem is fájt neki.
2013. júl. 6. 18:08
10/12 nogra24 válasza:
Nekem most 3 hetes a lányom és nála nem vált be a tea. Sőt! Még rosszabb lett a helyzet. A patikában ajánlották ( ill. mástól is hallottam) hogy amennyiben a szelektől szenved a baba, akkor Espumisan emulziót kell neki csepegtetni MINDEN étkezésnél a cumiba, szoptatás esetén kis kanállal evés előtt vagy után beadni neki. Az adagolás le van írva. NEM jár mellékhatással, nem lehet túl adagolni...nálunk,mióta használjuk minden rendben van.
2013. júl. 8. 09:04
Kapcsolódó kérdések: