Hogyan adjak kevesebbet enni?
2 hetes kislányom tegnap óta folyamatosan csak enne.
Eddig etetésenként 90 ml-t evett aztán aludt a következő evésig.Most meg megeszi a 90 ml-t és folyamatosan keres jelezve hogy ő még éhes mindenre rácuppan ami a szája közelébe kerül. Aztán csinálok még 30ml azt is megeszi de ugyanúgy jelez hogy ő még éhes a cumit kiköpi. Azt mondta a gyerek orvos ne adjak neki többet max 110ml/ evés de ha nem adok üvölt hányásig.
Ha tápszeres én elbolondítanám egy kis folyadékkal utána :)
És tényleg ne adj neki sokat belőle mármint a tápszerből.
most komolyan éheztetni akarsz egy csecsemőt?????
adj a gyereknek annyit enni amennyitől jól lakik
az orvos nem tudja h mikor és mennyire éhes a gyerek szal pont nem érdekelne h mit mond
am nekem is megette a 120-150ml a lányom ennyi idősen
igaz majd 4 órát aludt utána
most is sokat eszik de érdekes módon teljesen teljesen normális a mérete
mindig is zabagép volt és nem látszik rajta
Azonból a tápszerekből, amiket az elején ad az ember, nem lehet túletetni a babát. Nyugodtan adj neki többet. Én sosem szoktam számolni, hanem adok, amennyit kér, és nem hízott el a fiam. Néha 100ml-t eszik, néha 200-at. A Pre tápszerekben nincs keményítő, nem fog elhízni tőle.
Én nem hagynám éhesen, az biztos.
Köszi az eddigi válaszokat!
Igen tápszeres sajnos miután haza jöttünk a kórházból elapadt a tejem így csak tápszert kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!