Alig akarja elfogadni a tápszert esténként mit tegyek?
Hál'istennek, nekünk ez így bevált. Persze néhanapján ki szokott akadni mind a kettőnknél, olyankor leteszem kicsit nyüszizik, bóbiskol, aztán rájön, hogy ő tényleg éhes, és mindet benyeli. Remélem hamar megoldódik a gondotok... :)
9-es voltam.
Értem.Mondom nálunk remekül bevállt a vaníliacukor.Én is másoktól hallottam így lett kipróbálva.Akkor jól hízik.Lehet csak nem éhes.8 hós a kislányom.Néha megmakacsolja magát , nem eszik, kevesebbet eszik.De jó súlya van így is.Csak egy anyát jobban aggasztja. 2-3 hónaposan mi is 4-5ször ettünk.Változó volt.
(2,3,6,7es voltam)
4-es vagyok, 6-osnak írom.
Nekem megette a banánosat de csak 2 hétig,mert utána azt is megunta. Közben anyatejet is evett volna, de az sem kellett neki. Szerintem ráunt arra, hogy cumisüvegből egyen.Vagy nem tudom. Volt, hogy kanállal a tápszert elfogadta, de nem gyakran próbálkoztam,mert ment minden felé. Ma már tejpéppel kiváltottam neki a tápszert. Azt legalább megeszi. A kérdés, hogy meddig????
Nekem a hozzátáplálás simán ment. 1 hónap alatt 1 étkezést simán kiváltottunk. Már 8 hós elmúlt, és csak kanállal eszik.
4esnek:
Értem.Mi is is 8 hósak múltunk.Én is sokat gondolkodtam a kanálos tápszerzésen de akkor bejött a vanilia cukor utána a kakaó. Napközben napi kétszer rendesen eszünk kanállal.Már nagyon sokmindent.Csak reggel este eszik tápszert majd lassan áttérünk a kakaóra simán tejjel.
Kedves kérdező.Kipróbáltad? Hogy ment?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!