Alig akarja elfogadni a tápszert esténként mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kislányom esténként nem akar enni csakis nagyon nehezen és közben sír. Olyan mintha nem lenne étvágya. Napközben is nehezen akar enni de akkor nem sír. Ma is délben megette az adagját 4-6között alig ette meg a felét. Este meg 1,5órába tartott mire megette. Lehet hogy már nem ízlik neki a tápszer? 2,5hónapos.
2013. júl. 1. 21:28
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
9-es mi is ki próbáltuk hogy a párom eteti mikor itthon van eleinte elfogatta de most már nála is csinálja.
2013. júl. 1. 22:20
 12/16 anonim ***** válasza:

Hál'istennek, nekünk ez így bevált. Persze néhanapján ki szokott akadni mind a kettőnknél, olyankor leteszem kicsit nyüszizik, bóbiskol, aztán rájön, hogy ő tényleg éhes, és mindet benyeli. Remélem hamar megoldódik a gondotok... :)

9-es voltam.

2013. júl. 1. 22:23
 13/16 A kérdező kommentje:
nálunk nagy nehezen meg eszi sok sok sírással és utána be is alszik reggelig :)
2013. júl. 1. 22:26
 14/16 anonim ***** válasza:

Értem.Mondom nálunk remekül bevállt a vaníliacukor.Én is másoktól hallottam így lett kipróbálva.Akkor jól hízik.Lehet csak nem éhes.8 hós a kislányom.Néha megmakacsolja magát , nem eszik, kevesebbet eszik.De jó súlya van így is.Csak egy anyát jobban aggasztja. 2-3 hónaposan mi is 4-5ször ettünk.Változó volt.

(2,3,6,7es voltam)

2013. júl. 1. 22:59
 15/16 anonim ***** válasza:

4-es vagyok, 6-osnak írom.

Nekem megette a banánosat de csak 2 hétig,mert utána azt is megunta. Közben anyatejet is evett volna, de az sem kellett neki. Szerintem ráunt arra, hogy cumisüvegből egyen.Vagy nem tudom. Volt, hogy kanállal a tápszert elfogadta, de nem gyakran próbálkoztam,mert ment minden felé. Ma már tejpéppel kiváltottam neki a tápszert. Azt legalább megeszi. A kérdés, hogy meddig????

Nekem a hozzátáplálás simán ment. 1 hónap alatt 1 étkezést simán kiváltottunk. Már 8 hós elmúlt, és csak kanállal eszik.

2013. júl. 2. 14:43
 16/16 anonim ***** válasza:

4esnek:

Értem.Mi is is 8 hósak múltunk.Én is sokat gondolkodtam a kanálos tápszerzésen de akkor bejött a vanilia cukor utána a kakaó. Napközben napi kétszer rendesen eszünk kanállal.Már nagyon sokmindent.Csak reggel este eszik tápszert majd lassan áttérünk a kakaóra simán tejjel.

Kedves kérdező.Kipróbáltad? Hogy ment?

2013. júl. 2. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!