Alig akarja elfogadni a tápszert esténként mit tegyek?
Nekem sem akarja a tápszert megenni, bár az én fiam 6 hónapos korban makacsolta meg magát. Én kiváltottam neki ezt tejpéppel. De neked még pici, még nem lehet. Talán próbálj meg másfajta tápszert íratni a dokival. Nekünk a Humana Baby fit banánosat írta fel(előtte milumil Ha start optima, majd HA 2 lett). Ezt ette 2 hétig, aztán azóta sem. Már 8 hónapos, és a főzelékébe, vagy a reggeli sinlacba keverem neki, vagy gabonapéphez. Nagyon nehéz időszak volt.
A vaníliacukrot én is hallottam, próbáltam, nekünk nem jött be.
Még kakaóport is említettek nekem,de azt nem próbáltam.
Szerintem orvossal konzultálj mindenképp.
2es vagyok
4esnek írom : És szerette a banánosat?Nálunk akkor makacsolta meg magát mikor hozzátápláltam 4,5 hónaposan. Mondjuk nekünk maga a banán íze nem vált be.Így nem próbáltam.Mi már kakaósan esszük 9hónaposan. Azt szereti. Édesanyám is így etette anno hugomat.Nekem innen a kakaó.Nem is fogja meg a hasát.De gyereke válogatja.
Próbáld meg.Majd írd meg bevállt e?Mi a milupa fermentáltat esszük. Nem tudom próbáltad e? Amúgy jól hízik? Heti 10dkg megvan.Mert akkor lehet nem kíván többet.
(2es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!