Aki újszülöttnek való tápszert keres, vagy arról kérdez, melyik a legjobb, az nincs megelégedve a gyermekorvosával?
Figyelt kérdés
Miért nem tőle kérdezitek, vagy a védőnőtől?
Amikor nekünk kellett, az orvos felírta és kész.
2013. máj. 19. 14:37
11/17 anonim válasza:
Én is.De nekünk sajnos ilyen van...:O
12/17 anonim válasza:
Szerintem ez is egy kicsit túl van lihegve. Én külföldön élek, 1,5 éves a kisebbik fiam, elejétől fogva tápszeres volt, és itt a gyerekorvosok nem is foglalkoznak ilyesmivel, hogy tápszerírás, bemész bármelyik élelmiszerboltba és megveszed magadnak.
13/17 A kérdező kommentje:
Igen, de nálunk hivatalosan is az anyatejes táplálás támogatása a cél az első 6 hónapban.
2013. máj. 19. 20:00
14/17 anonim válasza:
a szoptatást sztem nem lehet túllihegni!
15/17 anonim válasza:
14-es válaszoló, ha már a szoptatást emelted ki, túl lehet lihegni azt is, hiszen itt, a GYK-en is van számtalan példa erre, rengeteg kérdés kapcsán ment már erről a vita, hogy most akkor melyik a jobb, a szoptatás vagy a tápszerezés és nagyon sok szoptató anyuka úgy le tudja hurrogni a tápszeres anyukákat ( most függetlenül attól, hogy ki miért tápszerezik ).
De én az előző válaszomban elsősorban a kérdésre vonatkozóan értettem a dolgot.
16/17 A kérdező kommentje:
Egyetértek, mindent túl lehet lihegni. Sok kezdő anya már előre meg van félemlítve a szoptatástól, persze, hogy nem megy. Nem kell szar anyának titulálni senkit, akinek nem sikerül, ilyen is van.
2013. máj. 20. 13:36
17/17 anonim válasza:
Az én orvosom is szoptatáspárti, fiamnál sem írt fel tápszert, hiába mondtam,hogy alig van 30ml tejem, azt mondta, majd beindul,de nem indult, sokat sírt mert éhes volt, azt mondta adjak neki vizet... kislányomnál írt fel de csak egy dobozzal,de azért mert kis súllyal született és az elő héten sokat fogyott annyira nem volt tejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!