Ilyen van? A babam 6 hetes, gondolom most van a növekedési ugras.
Amivel nincs is baj. De 1,5-2 orankent megeszik 100 ml tapszert.
Ez igy normalis? Nem lehet baja?
Pisil, kakil rendesen. Mindehol inkabb az anyatejes babakrol talaltam valamit. Tapszeresrol nem.
Fu 3 honapos koraig orankent evett a gyerekem es nem tudtam vele mit csinalni :D Tapszeres volt.
Ejjel “csak” 3 orankent, de percre pontosan.
Amugy nem volt tole baja, o hasfajos se volt soha, aztan kesobb beallt egy 2-3 orankenti evesre, de az is valtozo volt, hogy mikor es mennyit evett.
Volt, hogy egyik etetesre 150 milit evett, 2,5 ora mulva meg mar 210-et. Lehetetlen volt kovetni. 😂
Akkor jo😂
Nekem azt mondta a vedono hogy tapszert 1,5 oranal elobb ne adjak neki. Anyatejet lehet. Akkor meg vegyesen evett.
Csak mondom nehogy tul etessem vagy valami. Bar nem is igazan bukik vissza. Soot. Kb semennyire ma 1x bukott. Pedig a szokasoshoz kepest sokkal tobbet evett.
Nalunk jo volt eddig. Szepen be tudtunk allni a 3 orankenti eveshez. Ejszakai elso alvas kb 5 ora a masodik kb 3-4 legalabb ejjel jo alvo. Napkozben nemigazan. Most a tied mennyi idos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!