Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Capricare tápszer bevezetése?

Capricare tápszer bevezetése?

Figyelt kérdés

Akik kecsketejes tápszert adtak a babának azt hogy csinálták? Jelenleg 3 hetes és már az elejétől pótlást kapott beba supremet, majd váltott a gyerekorvos milumi pepti pronutrára, de nem tud kakilni és a gázok is ugyanúgy kínozzák, nem jönnek de görcsöl a hasa. Tejem már nincsen és a capricare kecsketejes tápszerről jókat olvastam, az orvos szerint nem jó, maradjunk a miluminál.

Aki adott ilyet hogyan cserélte le és mikor hozott változást? Szegény kisbabám már annyi mindent szart kap a tápszer mellé: infacol, biogaia, co lactose cseppek, de semmitől nem látok javulást.

#Capricare #kecsketejes tápszer
dec. 6. 18:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Reggel adtam neki egy adagot, ha gond van, akkor ne este deruljon ki.

Valtozast hozott, csak negativ iranyba, szoval nekunk nem valt be. De millioan eskusznek ra, ugyhogy meg lehet probalni.

Bar azert azt kiemelnem, hogy 3 hetesen teljesen termeszetes a hasfajas meg a nehezen kakilas.

En lehet le se valtanam ezt a tapszert most meg es nem is adnek neki semmi mast, csak bebacare fibre port.

Aztan hatha. De lehet eppen a millio kulonbozo keszitmeny es a tul gyakori tapszervaltas is csak ront a helyzeten.

dec. 6. 18:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Értem, a mostani váltást a gyerekorvos mondta. De megmondom őszintén én nem szívesen adok neki ennyi cseppet sem, amennyit javasolt. Úgy sajnálom szegényt, mert csak sír és szenved, ezt a fibre port megnézem, hátha jobb mint az eddig kapott dolgai, mert azoktól nagy változást nem látok. Annyira sajnálom, hogy nem tudtam szoptatni csak 10 napig :(
dec. 6. 18:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Ne ostorozd magad a szoptatas miatt, hat ez van, igy jott ossze, de semmivel nem vagy kevesebb, mert nem sikerult :)

Nekem 2 gyerekbol egyik szopis volt, masik tapszeres, de pl hasfajas, szenvedes, nehezen kakilas, bukas mindkettonel volt, ebben nem volt kulonbseg.

Ha ez segit…:D

dec. 6. 18:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Peptire váltottunk mi is, kell neki 1 hét mire átáll a gyomra. Az már eltelt?

Nálunk is csak sírt és sírt, nem aludt én már kivoltam teljesen.

Moat 11 hetes sokkal jobb a helyzet. Kitartást!

dec. 6. 19:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem telt még el csak 3 nap, azt mondta az orvosa annyi elég lesz, de várok még akkor. Szegénykém, remélem jobb lesz, nem váltok még egy ideig várok, hátha ez is segít.
dec. 6. 23:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekünk 1 hetet mondott a doki és tényleg kellett is annyi. Mellette mondta, hogy addig ne adjuk neki a cseppeket se.

Drukkolok nektek.

dec. 7. 10:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem vált be, nagyon rosszul volt tőle. A peptit sem bírta, most neocatet kap, remélem ez beválik már szegénynek.
tegnap 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!