Capricare tápszer bevezetése?
Akik kecsketejes tápszert adtak a babának azt hogy csinálták? Jelenleg 3 hetes és már az elejétől pótlást kapott beba supremet, majd váltott a gyerekorvos milumi pepti pronutrára, de nem tud kakilni és a gázok is ugyanúgy kínozzák, nem jönnek de görcsöl a hasa. Tejem már nincsen és a capricare kecsketejes tápszerről jókat olvastam, az orvos szerint nem jó, maradjunk a miluminál.
Aki adott ilyet hogyan cserélte le és mikor hozott változást? Szegény kisbabám már annyi mindent szart kap a tápszer mellé: infacol, biogaia, co lactose cseppek, de semmitől nem látok javulást.
Reggel adtam neki egy adagot, ha gond van, akkor ne este deruljon ki.
Valtozast hozott, csak negativ iranyba, szoval nekunk nem valt be. De millioan eskusznek ra, ugyhogy meg lehet probalni.
Bar azert azt kiemelnem, hogy 3 hetesen teljesen termeszetes a hasfajas meg a nehezen kakilas.
En lehet le se valtanam ezt a tapszert most meg es nem is adnek neki semmi mast, csak bebacare fibre port.
Aztan hatha. De lehet eppen a millio kulonbozo keszitmeny es a tul gyakori tapszervaltas is csak ront a helyzeten.
Ne ostorozd magad a szoptatas miatt, hat ez van, igy jott ossze, de semmivel nem vagy kevesebb, mert nem sikerult :)
Nekem 2 gyerekbol egyik szopis volt, masik tapszeres, de pl hasfajas, szenvedes, nehezen kakilas, bukas mindkettonel volt, ebben nem volt kulonbseg.
Ha ez segit…:D
Peptire váltottunk mi is, kell neki 1 hét mire átáll a gyomra. Az már eltelt?
Nálunk is csak sírt és sírt, nem aludt én már kivoltam teljesen.
Moat 11 hetes sokkal jobb a helyzet. Kitartást!
Nekünk 1 hetet mondott a doki és tényleg kellett is annyi. Mellette mondta, hogy addig ne adjuk neki a cseppeket se.
Drukkolok nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!