Van olyan akinek ducibb a babája és az ételek bevezetésénél "diétára" fogta?
Nem kell foglalkozni vele.
Annyi, hogy tápszerrel lehet túletetni, anyatejjel nem.
Szilárdnál pedig a későbbiekben érdemes odafigyelni, de a babáknak jóval több szénhidrát ( krumpli,batáta rizs gyümölcs) jell, mint egy kisgyereknek vagy felnőttnek.
A diéta szó mindössze étrendet jelent, nem fogyyókúrát. Szóval mindenképp.
pl: A feleslegesen hozzáadott cukrot tartalmazó ételek kerülése minden alkatú gyereknél jó ötlet. Tejpép pl.
2.
Én azt hittem ez alap egy babánál
Nekem súlyproblémás volt, nem hízott, mégsem kapott cukrosat. Ezt hangsúlyozta a védőnő és gyerekorvos is.😕
Milupa cukormentes.
Szerintem elég egy márka... neki vaN vagy 5-6féléje
"kerestem cukormentes tejpépeket"
De minek? A tejpép nem kötelező.
Lányom kapott Sinlacot, mert gyarapodási problémái volt, plusz reflux.
Fiamnak viszont eszembe se jutott semmilyen tejpépet, gabonapépet adni, mert egy normál súlyú gyereknek nincs szüksége rá. Eleve a hozzátáplálás nem arról kellene szóljon, hogy olyan ételekre szoktatod át, amiről utána ugyanúgy leszoktatod. Hisz melyik felnőtt eszik tejpépet?
6
Én
Egyszerűen imádom
De egyetértek..
Minek a tejpép???
Sinlac sinemil alap verziója cukros amúgy
tejpép helyett tejberizs, rizspép helyett tejberizs, zabkása ezeket eszem én is felnőtt ként...
akkor ti mivel kezditek/kezdtétek a hozzátáplálást?
Mindent a táblázat szerint csináltam. Semmi tejpélet vagy tejbegrízt nem attam neki mert tök felesleges. Nem véletlenül van a táblázat.
Barackkal,almával,
Sütőtökkel, répával, krumplival
Táblázat szerint mentem én is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!