Kinek hány óránként, mennyit evett a 3 hós babája?
Figyelt kérdés
Értem itt a nappali, és éjszakai evéseket is. A gyerekorvos rorálisan rá stresszeltett az etetésre. Havi 500-800grammokat hízott eddig a babám. 3500grammal született, most 5250gramm, és a gyerekorvos szerint még mindig 8x kellene ennie kb 95 miliket. Ő 6x maximum 7x eszik 110milit. Sajnos korán fekszik (este 7 környékén) mert annyira hisztis már este hogy muszáj letennem aludni, így hajnali 3 körül van az első etetés.(utána még szépen vissza alszik) Onnantól 2,5-4 óránként eszik. A gyerekorvos szerint ez így nagyon nem jó. De én nem szeretném felkelteni ha nem miszáj, és így is jó lenne a fektetést kihúzni 8-9órára, hogy átaludja az éjszakát, és ne hajnali 3 kor, hanem leghamarabb 5 körül ébredjen. Segítsetek anyukák mert teljesen rá vagyok stresszelve. 😞dec. 5. 03:21
1/7 anonim válasza:
Eszik. Rendszeresen. Szépen, kiegyensúlyozottan fejlődik? Akkor?
Amikor igényli, etesd meg. Mindig.
2/7 anonim válasza:
“7 környékén) mert annyira hisztis már este hogy muszáj letennem aludni, így hajnali 3 körül van az első etetés.(”
Szerencsés vagy. 👍
Ne aggódd összevissza magad.
Ennyit igényel.
3/7 anonim válasza:
“De én nem szeretném felkelteni ha nem miszáj,”
Egészséges anyai ösztön! Hallgass magadra!
“és így is jó lenne a fektetést kihúzni 8-9órára”
Ne húzogasd, hagyd a saját tempója szerint aludni, enni és aludni!
4/7 A kérdező kommentje:
Rendben! Köszönöm lányok.😊🥰
dec. 5. 03:58
6/7 anonim válasza:
Jövő héten lesz 3 hónapos, 120 ml eszik 2.5-3 óránként, kivéve ha a délutáni séta miatt csúszik akkor 4 óra is eltelik.
Aludni 10.30 előtt sose megy (nem irigyellek... áááá dehony 😅🤣)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm 🤣
dec. 6. 08:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!