8 hetes baba, 2,5 / 3 orankent eszik. 100 ml Tejport. Ejjel van hogy 4 orat is alszik nem kell fel enni. 5100 gramm. Nem kellene tobbet egyen?
Kérlek mondd, hogy tápszert adsz neki, és nem tejport :D
Ha jól számolom 8x eszik egy nap 100ml-t. Az én gyerekem is kb ennyit evett 2 hónaposan, nem hiszem, hogy gond lenne vele.
Tápszert adok igen… tyhű😂
Reggelente nincs nagy kedve enni/ szívni.. talán megunta s tápszert.
"talán megunta s tápszert"
🤦♀️🤦♀️🤦♀️
#5-ös , kifejeznéd jobban a hozzászólásodat… vagy ez számodra lehetetlen,felfoghatatlan,hihetetlen?
Van gyermek amelyiknek 2-3 havonta is kell cserélni a tápszert 🤷♂️
6. Igen, kell cserélni, mert mondjuk fáj tőle a hasa, vagy nem gyarapodik eléggé. De nem azért, mert megunja...
Nem is értem, miért akarod tömni szerencsétlent.
Már bocsi, de az eddig leírtak alapján nem tűnsz a legélesebb késnek a fiókban.
A tápszer dobozán rajta van a kora szerinti neki járó adagolás.
Heti 150-250grammot kell hizniuk az első 3 hónapban. Nem tudom, hány kilóval született a babád, ez elég lényeges, hogy 3000 vagy 4400grammal, mert ahhoz képest 8 hetesen az 5100g lehet sok is meg kevés is.
#7 igazából miért szólsz hozzá ha megakarod mutatni/mondani a tutit… nem kimondottan veszem figyelembe a hozzászólásodat ,de mivel ez a felület erről szól..hogy írjon ki mit gondol..ezért elfogadom. Senki nem akarja tömni, nem tudod mi volt ezelőtt pld, igen..eltudom olvasni ami a dobozon van:)
De te inkább kritizálod az embert, nem lenne jobb ha pld jártál ilyen szituba ..hasonlóba esetleg.. röviden leírod a véleményed ,megköszönöm és tovább lapozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!