Másnak is sokat eszik a gyereke tápszerből?

Figyelt kérdés
3 hetes a kisfiam! Sokkal többet eszik mint kellene, jelenleg 6/7-szer eszik 110milit ès már emelnem kène mert látom hogy nem elèg neki! Férjem is meg a védőnő is ki van akadva hogy ez sok, de a gyerek meg ordít! Nem tudom mit csináljak?! Más is járt ilyen cipőbe?

#3 hetes #Mertekteleneves
nov. 30. 20:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%

Igaz csak a ötödik hétig kapott tápszeres kiegészïtést, abból az első 2 hétben csak tápszer volt, a 3.-4. Hétben pedig felében vagy a tápszer volt több, de rengeteget evett. Egyszerűen a kiírt adaggal nem lakott jól így én adtam neki amennyit kért

Amikor nem kellett már neki akkor abbahagyta.

Egyébként az első hónapban 2 kilót hízott és utána kezdett el csőkkenni a hízása hónapról hónapra kevesebb lett. Nagyon dundi baba volt, most se nem dundi se nem sovány, pont jó. /Mindjárt 2 éves.

nov. 30. 20:05
 2/11 anonim ***** válasza:
Előkeresem neked az evési ütemét ha gondolod. Pont amiatt hogy ennyit evett elkezdtük vezetni pontosan.
nov. 30. 20:06
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha éhes adj neki. Az én fiam mindig többet evett nem volt elég az adag amit kaphatott volna. Én adtam többet, ha nem kellett úgysem ette meg. Nem gépek a babák, hogy mindegyik annyit egyen ami a nagykönyvben meg van írva. Van amelyik kevesebbet van amelyik többet.

Védőnőd is fura miénk ugyanerre azt mondta, ha éhes emelni kell ne éhezzen. A férjedet meg nem értem. :D ha neki ki lenne mérve a vacsi, de még éhes lenne és azt mondanád ennyi az adagod oszd be mit szólna?

nov. 30. 20:39
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat, kicsit megnyugodtam! Én is így gondolom utolsó válaszoló!
nov. 30. 21:17
 5/11 anonim ***** válasza:
3, 1-es voltam, én ugyanezzel érveltem, mint amit az utolsó mondatban írtál. 🙈
nov. 30. 21:51
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

3 vagyok. :D jó érv. Nem is értem tényleg.

Az én fiam mindig többet evett és nem dundi. Most már elmúlt egy éves és nagy étvágya van még mindig.

nov. 30. 21:56
 7/11 anonim ***** válasza:
35%
Egy ekkora babának max dió méretű a gyomra...
nov. 30. 22:21
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
7, Egy naposan esetleg akkora.
nov. 30. 22:50
 9/11 anonim ***** válasza:

A lányom napi 400 milivel több tapot evett 4 hónapos koráig mint amennyit a doboz szerint kellett volna...

Most 6 hónapos, 100 milivel kevesebbet kér. Na bumm, érzi ő mennyit igényel, adj neki nyugodtan amennyit kér. Anyatejet se méricskélik mililiterre ki😉

nov. 30. 22:54
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
A mi babànk is többet eszik , mint ami elő van írva 🤷‍♀️ Most 5 hetes és 120-150ml-t eszik. 3 hetesen is többet evett, mint amit "szabadott volna". Hát ha egyszer éhes ? 🤷‍♀️ Az első hónapban felszedett 1200 grammot. Nem kövér baba amúgy, hosszú. Most már kezdi kitolni az etetések közötti időt , úgyhogy én nem félek , hogy mindig ilyen ütemben fog hízni. Ha éhes, csinálunk még neki. A mi védőnőnk nem problémàzik ezen. A férjed meg készüljön, mert nem mindent a nagy könyv szerint fog csinálni 😃
dec. 1. 04:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!