Másnak is sokat eszik a gyereke tápszerből?
Igaz csak a ötödik hétig kapott tápszeres kiegészïtést, abból az első 2 hétben csak tápszer volt, a 3.-4. Hétben pedig felében vagy a tápszer volt több, de rengeteget evett. Egyszerűen a kiírt adaggal nem lakott jól így én adtam neki amennyit kért
Amikor nem kellett már neki akkor abbahagyta.
Egyébként az első hónapban 2 kilót hízott és utána kezdett el csőkkenni a hízása hónapról hónapra kevesebb lett. Nagyon dundi baba volt, most se nem dundi se nem sovány, pont jó. /Mindjárt 2 éves.
Ha éhes adj neki. Az én fiam mindig többet evett nem volt elég az adag amit kaphatott volna. Én adtam többet, ha nem kellett úgysem ette meg. Nem gépek a babák, hogy mindegyik annyit egyen ami a nagykönyvben meg van írva. Van amelyik kevesebbet van amelyik többet.
Védőnőd is fura miénk ugyanerre azt mondta, ha éhes emelni kell ne éhezzen. A férjedet meg nem értem. :D ha neki ki lenne mérve a vacsi, de még éhes lenne és azt mondanád ennyi az adagod oszd be mit szólna?
3 vagyok. :D jó érv. Nem is értem tényleg.
Az én fiam mindig többet evett és nem dundi. Most már elmúlt egy éves és nagy étvágya van még mindig.
A lányom napi 400 milivel több tapot evett 4 hónapos koráig mint amennyit a doboz szerint kellett volna...
Most 6 hónapos, 100 milivel kevesebbet kér. Na bumm, érzi ő mennyit igényel, adj neki nyugodtan amennyit kér. Anyatejet se méricskélik mililiterre ki😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!