1éves kislányom alig eszik a tápszerből. Aki így járt mit csinált?
Figyelt kérdés
Tejpépet nem szereti. Joghurt ért, túróért sem ugrál. Most mit tegyek hogy elegendő tejalapú táplálékot egyen/igyon meg?2019. szept. 3. 20:52
2/12 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy szerintem magával a tápszerrel van baja, nem hiszem hogy másikat elfogadni. Ezt úgy értem hogy kB. 50ml tápszert evett este(régebben simán benyomott 240ml-t) akartam neki adni jó éjt tejbegrízt. Nem fogadta el. De a sonkás szendvicsemet megláttam az asztalon, abból megevett majdnem egy egész szeletet. 😪
2019. szept. 3. 21:10
3/12 anonim válasza:
Mi áttértünk vaniliás tejitalra, az is tápszer, de jobban szereti, nem iszik meg napi fél litert, inkább csak negyedet, más tejterméket eszik.
4/12 A kérdező kommentje:
3as.A tejitalt mikor adod neki? Felkeléskor és lefekvéskor?
2019. szept. 3. 21:21
5/12 anonim válasza:
Szükség van még tápszerre? Puding? Dm-ben lehet kapni nekik valót, próbáljatok ki hátha.Enyém imádja
6/12 anonim válasza:
13-14 honaposan szokott át a tejre. Mondjuk ő a joghurtot, sajtot is szereti nagyon. 11 hónapos koráig kapott anyatejet, a tapszer sose volt kedvenc
7/12 anonim válasza:
Igen, reggel 180 ml, este 120 ml, talán ennél 1 évesen többet ivott, de már 2 éves múlt.
8/12 anonim válasza:
Semmit. Evett azt ami jólesett neki.
Próbáltam ízesíteni a tejet időről időre, néha elfogadta. A joghurtokat megette, sajtot-túrót nem.
Már 2 múlt, esténként megiszik most megint 2dl kakaót, de ennyi.
Teljesen jól fejlődik, semmi baja.
9/12 anonim válasza:
A tej bevezetése ördögtől való? Esetleg kakaó? A joghurt natúr, vagy ízesíted valamivel? Gyümölcsös krémjoghurt? Túró szintén gyümölccsel és pici cukorral jobban csúszik.
10/12 A kérdező kommentje:
Védőnő azt mondta 2 éves koráig ne adjak tejet. Natúr joghurtot egyáltalán nem eszi, gyümölcsöt szoktam bele rakni vagy ízesítettet veszek. Túró már ment sósan, édesen. Egyiksem a kedvence csak eszeget belőle. 1 éves szülinapjára is gyümölcsös, túrós piskóta volt, nem igazán evett belőle.
2019. szept. 4. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!